promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vett fel melltartót a Wonder Woman csodaszép sztárja, Gal Gadot észveszejtően nézett ki áttetsző, hálós ruhában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gal Gadot ismét bebizonyította, hogy ő Hollywood egyik legszebb színésznője.

Már a Halálos iramban-szériában is maradandót alkotott a csodálatos Gal Gadot, de az igazi, nagy áttörést a 2017-ben bemutatott Wonder Woman hozta meg neki, amiben ő alakította a DC ikonikus szuperhősét. Az alkotás gigantikus siker lett, szinte egyetlen csapásra globális szupersztárt csinált a színésznőből, aki azóta is egyre izgalmasabb projektekkel lepi meg a közönséget.

Az utóbbi években elkészült a Wonder Woman folytatása, Gal Gadot szerepelt még a Különösen veszélyes bűnözők című akció-vígjátékban is Dwayne Johnson és Ryan Reynolds oldalán, és úgy tűnik, hogy annyira jó lett a kapcsolata a streamingóriással, hogy a következő nagy dobása is ott kerül bemutatásra – augusztus 11-én érkezik a Rachel Stone: Mindent vagy semmit, ami egy igazán akciódús, izgalmas filmnek ígérkezik.

Gal Gadot ennek kapcsán a Netflix nagy eseményére, a TUDUM-re is ellátogatott, ahol mindenkit elvarázsolt a szépségével – majd olyan képeket rakott ki magáról az Instagram oldalára, hogy mindenkinek leesett az álla.

Gal Gadot melltartó nélkül, egy áttetsző, hálós ruhában is a kamerák elé állt, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a hűséges hódolói egyből padlót fogjanak a látványtól, hiszen a világsztárból csak úgy sugárzik az ellenállhatatlan nőiesség – nem hiába tartják őt jelenleg Hollywood egyik legdögösebb, legszebb színésznőjének, és valószínűleg ő is tökéletesen tisztában van azzal, hogy milyen hatást vált ki az emberekből a megjelenésével.

Itt lehet megnézni Gal Gadot bevállalós képeit, amik egy pillanat alatt szinte felrobbantották az internetet – még a csodaszép Salma Hayek is kedvelte ezt a tűzforró posztot:

Akit érdekel, az itt megnézheti az augusztus 11-én a Netflixre érkező Rachel Stone: Mindent vagy semmit magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás