promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több mint 2,5 millió forintért mossa le a kocsidat ez a melós, mégis több hónapos várólistával dolgozik
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ egyik legszuperebb dolga, ha valaki abból él, amit szeret csinálni, ha a munka nem hivatás. Az meg már a non plusz ultra, ha még ezt busásan meg is fizetik.

Ebben a kiváltságos helyzetben lehet az a férfi is, aki egy olyan szakmában ért el a karrierje csúcsára, amivel kapcsolatban ez a kifejezés nem gyakran merül fel.

Egészen pontosan egy autómosó a cikkünk főszereplője, aki hihetetlen összegeket kér el egy-egy kocsi megtisztításáért. Az rögtön látszik, hogy nem épp a sarki fűszeres viszi hozzá a Ladáját, igazi luxusverdákat tisztít, naponta több száz millió forintnyi autó haladhat át a kezei között, több híresség is visszajáró vendége.

Nem is csoda, hogy nem látunk túl sok Suzukit, ugyanis a srácnál egy laza tisztítás több, mint két millió forintnak megfelelő, 5000 Fontért érhető el.

Természetesen a minőségnek ára van, ugyanis nem ám akármilyen Tescos waxot ken a kocsikra a srác: műszerekkel mér ki mindent és felsőkategóriás tisztítószerekkel dolgozik (egy 10000 dolláros termék van kiemelve a videóban), illetve több mint 100 féle vegyszer keverékével dolgozik, így valóban értéket kap a pénzéért a kedves vásárló.

Már a műhely is árasztja magából a prémium minőséget, olasz csempék közé gurulhat be a kuncsaft, nem kell aggódnia, hogy egy sufniban hagyja a kocsit.

Volt olyan autó, amit 250 óra alatt fejezett be, azonban mikor végzett vele, akkor szinte a gyári állapotot állította vissza.

Ezek után nem csoda, hogy hosszú várólista van a srácnál, nem lehet csak úgy akármikor menni.

Itt nézhetitek meg a kiváló szakembert, aki valószínűleg remek üzleti érzékkel rendelkezik, hogy egy ilyen egyszer, mindennapos szolgáltatást ilyen színvonalon, ilyen klientúrával fel tudott futtatni:

Egy szó mint száz, bármit is szeretnétek csinálni, bármibe is vágnátok bele, a pénz ne tartson vissza, hiszen látjátok: bármiből lehet milliókat keresni, ha a szívvel lélekkel való munkavégzés tűpontos profizmussal párosul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás