promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött a Playboyban az Apádra ütök című film szőke csúcsbombázója, a bámulatos szépségű Teri Polo
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A film, amelyet minden magyar háztartásban legalább egyszer látnak évente. A film, amely nagyon szórakoztató, és Robert De Niro is lehengerlő benne.

A filmet amúgy többek között újra elérhetitek a Netflixen kínálatában is.

Az Apádra ütök a 21. század egyik legjobb komédiája, amely alaposan át van itatva a fekete komédiák néhány elemével is. Csupa nagynevű sztárok, Dustin Hoffman, Teri Polo, Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson és Barbra Streisand főszereplésével. A film amúgy egy korábbi film remake-je, amely kísérleti filmként készült, de hamar felfedezték, és többek között Steven Spielberg is szemet vetett rá, ő pedig Jim Carreyt szerette volna főszereplőnek. A megvalósítás később új utakra tévedt, így pedig a kaszting is változott. Később amgy a film besorolása körül voltak kis nehézségek is a főszereplő neve miatt, ami az angolban Focker, ám sikerült bebizonyítani a készítőknek, hogy ilyen néven igenis élnek emberek Amerikában,

szóval a szigorúbb besorolástól sem kellett a későbbiekben tartani.

A film amúgy rövid időn belül visszahozta az árát, sőt, durván meg is haladta azt, és nem volt kérdés, hogy jöhetnek a folytatások. Ezek is sikeresek voltak, bár mérsékelten, sok kritikus kiemelte, hogy az első részben hozott újítások, a karakterek, az ellentétekre (kispolgár-nagypolgár, zsidó-protestáns) épülő dramaturgia nagyon működött, ám kevesebb újítás jutott már a rá következő filmekben.

Teri Polo, azaz Pamela Byrnes ebben a filmben lett ünnepelt sztár, pedig már korábban is szerepelt nagyprodukciókban, mint például a Miért éppen Alaszka? című sorozat. korábban komoly balettkarrierje volt, majd Ney Yorkba költözött, és itt kezdett el filmszerepeket kapni. 2002-ben a Maxim a legdögösebb 100 nő közé választotta be, 2005-ben pedig még a Playboyban is láthatta őt a nagyközönség Amerikában.

Így néz ki most 51 évesen a gyönyörű színésznő, IDE kattintva pedig elérhetitek a Playboyos fotóinak egy részét is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás