promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Viczián Viktória nudista strandon SUP-ozott, Somhegyi Krisztián ruha nélkül mutogatná barátnőjét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Somhegyi Krisztián meztelenül mutogatná a barátnőjét, aztán eladná őt ezer tevéért.

A Párharc legutóbbi évadának győztesei, Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián a TV2 kamerája előtt beszélt különféle nyaralási élményekről, intim titkokról. A csinos modellel és a sármos sportolóval készült interjúban ismét megmutatkozott, hogy a fiatal szerelmesek mennyire összepasszolnak, sugároznak a boldogságtól, és egy-egy elejtett félmondatokból azt is lehet tudni, hogy egymás mellett képzelik el a jövőjüket.

A páros egy kalapból húzott ki mindig egy-egy kérdést, amikre őszintén kellett, hogy válaszoljanak. Volt egy kérdés, ami arra vonatkozott, hogy milyen nyári balesetük volt: ezen a ponton Krisztián elmesélte, hogy volt egy motorbalesete, amit szerencsére zúzódásokkal megúszott, Viki pedig visszaemlékezett gyerekkorának azon pillanatára, mikor beszakadt alatta egy garázs teteje, és három métert zuhant, de nem történt sérülés. Itt jegyezte meg azt, hogy

„Ha egyszer lesz gyerekünk, csak fele ennyire legyen rossz, mint mi”,

mire Krisztián hozzátette, hogy az ember csak akkor lehet életképes, ha gyerekként esik, kel, összetöri magát; vagyis saját kárán tapasztalja meg a tettei következményeit.


Ezt követően jöttek az izgalmasabb témák, elsőként arról fejtették ki a véleményüket, hogy jó dolog-e tangabugyit viselni a strandon. Aztán Krisztiánt elkezdte furdallni a kíváncsiság, hogy a nőket vajon zavarja-e a tanga viselete, mire Viki olyan megjegyzést tett, amiről kikerekedett az egykori Exatlonos szeme:

„Viszonylag párkapcsolatban vagyok, amíg szingli az ember, addig jobban odafigyel arra, hogy milyen fehérneműt vesz fel”.

A beszélgetés során Krisztián azt is elárulta, hogy többször fürdőzött már ruha nélkül az ismerősei körében. Ezen Viki szemmel láthatóan nagyon meglepődött, mivel tőle teljesen távol áll ez a dolog. Persze a modellnek már volt olyan kellemetlen élményben része, hogy SUP-pal odatévedt véletlenül egy nudista strandra, de neki eszébe nem jutna az, hogy mások előtt meztelenkedjen.


Az viszont kiderült, hogy a sportoló simán megengedné, hogy párja a baráti társaságuk előtt vetkőzzön pucérra a horvátországi tengerparton. Sőt, még arra is fény derült, hogy a fiatalember eladná szerelmét néhány tevéért, de később visszavásárolná.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás