promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hollywoodi világsztár Szabolcs vármegyében találta meg a felmenője nyughelyét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem tudják, de a Breaking Bad sztárjának a szülei magyar bevándorlók voltak.

Dean Norris a karrierje során rengeteg filmben és sorozatban feltűnt, de legismertebb szerepe egyértelműen Hank Schrader DEA ügynök a Breaking Bad-ben, amit itthon a csodás magyar fordítás miatt Totál Szívásként ismernek.

Sok színészből valóban a széria megálmodója, Vince Gilligan tudta kihozni a maximumot. Végül Dean Norris karraktere is világhírű lett, ráadásul az előzménysorozatban, a Better Call Saulban is visszatért.

Sokan nem tudják, de Dean Norris nagyapja magyar származású, a hollywoodi világsztár ezért is döntött úgy, hogy ellátogat hazánkba. Természetesen a felfedezőútból nem maradhatott ki a csodás fővárosunk, Budapest sem, ahol megnézte a Parlamentet, valamint a Budai várat is.

A 60 éves színész több közösségi oldalon is beszámolt a családi nyaralásról. A munkáscsaládból származó, Indiana állam South Bend nevű városában felcseperedő Norrisnak persze az volt a legfontosabb, hogy nagyapjáról megemlékezzen.

Végül a világsztár egészen Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéig utazott, hogy felkutassa magyar felmenőjét, néhai nagyapját. Tiszadobon meg is találta a sírt, amelyben Muzer József és felesége nyugszanak.

„Hihetetlen. Ez a tény hogy tényleg magyar színész van az egyik kedvenc sorozatomban, többször megmosolyogtatott”

- írta az egyik magyar kommentelő.

A Breaking Bad sztárja fotózkodott a Tiszadob táblánál, kapott egy kis ízelítőt a helyi történelemből, és zenéből, majd megkereste a nagyapja nyughelyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás