promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Weisz Fanni keblecskéit csak lila pihék takarták
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Weisz Fanni a hazai hallássérült-, és esélyegyenlőségi hősnő pikáns képet töltött fel magáról az Instagramra.

Weisz Fanni bármilyen cinikus megjegyzés és hátsó gondolat nélkül az egyik legcsodálatosabb személyisége a magyar médiának és celebvilágnak. A sikerei és ismertsége ellenére még a mai napig is roppant sok gátlással és félelemmel küzdő lány 2010. óta számít országosan ismertnek. Igaz, a fotómodell és szépségversenyes karrierjét még az előtt megkezdte. Első híres megjelenését a Megasztárnak köszönhette tizenhárom esztendővel ezelőtt. Akkor a legendás TV2-s műsor fináléjában „lépett fel”, mint a Gábrielt éneklő Rúzsa Magdi jelnyelvi tolmácsa.

Fanni a közhiedelemmel ellentétben nem siket, ugyanis hullámzó minőségben és értékben, de megérti a hallott szöveget is, mely még gyermekkori korrekciós műtétjének köszönhető. Ebből fakadóan az elmúl több, mint egy évtizedben fellépett különböző műsorokban is, mint játékos vagy vendég, és nem mint tolmács. Pár éve még a szerelem is rátalált, ám botrányos, és a nagyvilág számára hamar világossá vált pocsék házassága szerencsére még időben véget ért. 2018-as lakodalmuk után 2020-ban már el is váltak útjaik Hajmásy Péterrel. A férfi nem szándékozott leszállni a celebvonatról, és nem sokkal később lecsapott az akkor szabad Nádai Anikóra. Meglepetésre ez a páros azóta is együtt van.

A 30 éves Weisz kisasszony pedig élvezi az életet. Nemrég az egyik szponzora jóvoltából egy Mini Clubman büszke használója lett. Fanni pedig örömmel pózol, és dicsekszik rajongóinak (231 ezer követő az Instagramon) az autójával. Mondjuk ki, a korábbi köztársasági elnöki újévi köszöntők egykori „arca” az elmúlt évek áldozatos munkájával jócskán kiérdemelte ezt a megbecsülést az egyik budaörsi autókereskedés jóvoltából. Szerencsére a modell egyébként szégyenlősebb sem lett az elmúl években, ezt pedig legújabb fotója tanúsítja számunkra, ahol egy pihe ruha takarja csak keblecskéit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás