promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Riasztották a rendőröket, de a helyszínen olyan történt, amire senki nem volt felkészülve
Borítókép:  ©Warner Bros film/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán eszméletlen dolog történt, miután kiérkeztek a rendőrök.

Imádjuk azokat a történeteket, amelyek bizony nagy csavarral végződnek, ez olyankor esik meg, amikor az elvárásainknam némileg ellentmondanak ezek a fordulatok vagy maga a komplett sztori is. Ezek lehetnek meghökkentőek, érdekesek és igazán felháborítóak is. A lényeg a csavaron van. Az interneten pedig rengeteg olyan oldal létezik már, ahol bemutatják ezeket a történeteket.

A következő eset ugyan nem Magyarországon történt, hanem Amerikában, mégis zseniális az, ami egy bejelentés után megtörtént. Nem bűncselekményről volt szó, hanem azért riasztották a rendőröket, mivel az utcában néhány gyerek kosárlabdázott az utca közepén. A bejelentő indoklása egyszerű volt, a srácok túl hangosak, és szerette volna, ha a rendőrség kicsit rendet tesz az utcában.

A hatóság emberei ki is érkeztek a helyszínre, és itt jön a csavar, a meglepetés.

Már a videó legelején lehet látni, hogy az egyik rendőr elkezd dobálni a labdával, be is áll játszani, miközben egyre több gyerek gyűlik oda a helyszínre. Később még több rendőr is érkezik, és már rengeteg telefon is előkerül, hogy megörökítse a nem mindennapi pillanatokat. Rendőrautók sora parkol már a háttérben, amikor megérkezik az élő legenda, Shaquille O’Neal, aki amúgy a kosaras karrierje után rendőrnek is állt. És ő az, akivel kapcsolatban rengeteg szenzációs történet kering a neten, adakozásai révén is nagyon sokat cikkeznek róla az újságok.

A rendőrség tehát a "csendháborítókhoz" beállt kosarazni, mondani sem kell, hogy a kölykök azonnal odavoltak a legendáért, aki a semmiből tűnt fel a helyszínen:

(via Things You Don't Know)

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás