promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi titkos esküvője felrobbantotta az internetet, követői nem győznek megdöbbenni a fotóján
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi Instagramja feltöltött fotója felrobbantotta az internetet, csak özönlenek a gratuláló kommentek.

A színésznő tőle szokatlan módon egy igen intim pillanatába engedett betekintést. Elsőre alig ismerjük fel a csodás modellt, ugyanis kicsit Addams Family stílusú esküvői fotót posztolt, melyen a férjével Dylan Sproussal látható. Mindketten igen extravagánsam néznek ki, azonban még a kosztümös átalakítás után is látszik mennyire gyönyörű, sugárzó, szerelmes párról van szó.

A kommentszekció teljesen elszabadul, mindenki gratulál a gyönyörű menyasszonynak, azonban ezek még nem az igazi esküvői képek. A pár egy magazinfotózás keretében vállalkozott arra, hogy előre felveszi az ara és a vőlegény szerepét, így a V magazin fotósainak sikerült róluk az első képet készíteni, "házasokként".

Barbi határozottan kézben tartja a történeseket, szerelmes párja pedig csókra tartva a száját boldogan vesz részt az eseményen, lehetséges, hogy otthon is ilyen határozott a csodaszép modell?

Barbiék sosem csináltak titkot a kapcsolatukból, szívesen vállalnak közös fotózásokat és szeretnek igent mondani a páros megkeresésekre, amellett, hogy magánéletüket (nagyon helyesen) igazi kincsként óvják.

A magazinnak megköszönik a közreműködést, Barbi jelzi, hogy általuk végre ő is Sprouse lehetett, ami ismét egy csodálatos és megható nyilatkozat a modelltől.

Azonban már az igazi ceremónia sem sokáig várat egymásra, hiszen szemmel láthatóan elepednek egymásért és már a lánykérés is megtörtént, így hamarosan már az igazi, valódi boldogító igen kimondása után tudjuk mutatni a (valószínűleg jóval visszafogottabb) fényképeket.

Rengeteg boldogságot kívánunk a párnak és reméljük, hogy a nagy napjuk legalább olyan vidáman fog telni, mint amennyire ezt a fotózást élvezték.

Az eljegyzésről itt tekinthetsz meg egy megható videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás