promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győzőn nevet az internet népe, és ő még csak nem is sejti
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mémmé vált az éneklő Gáspár Győző, zseniális ez a poén.

Győzike, azaz Gáspár Győző egy olyan figura Magyarországon, aki mellett szinte lehetetlenség elmenni szó nélkül. A Győzike show-val maradandót alkotott, és azóta is mindig emlékezetesek a szereplései, akárhol is tűnik fel a Romantic együttesből ismert, karakteres showman – akinek amúgy szinte az egész családjából celeb lett az évek alatt, bár ennek árnyoldala is van.

Gáspár Győző leginkább az előadásmódjával és az energiájával varázsolja el a közönséget, hiszen ő egy igazi központi alak, akit rengetegen szeretnek. Az énekhangjával viszont nem mindig tudja úgy megbabonázni az embereket, mint a színpadi jelenlétével – sőt, egyes kommentelők szerint nincs éppenséggel jó hangja a hírességnek, és ezt most egy mém formájában is bizonyították.

Hihetetlen gyorsasággal terjed az interneten egy poénvideó, amihez azt írták, hogy:

„Amikor a vizsgán a tanár menne már ebédelni, és megadja a szánalom kettest a söpredék feleletedre”

– közben pedig Győzike énekli elég sajátos, nem túl lenyűgöző módon Kovács Kati örökzöld slágerének, az „Úgy szeretném meghálálni” című gyönyörű dalnak a refrénjét egy Sláger TV-s műsorban.

A visszajelzések alapján nagyon tetszik az embereknek ez a humoros kis szösszenet, hiszen Győzike (ezen a felvételen nem éppen kellemesnek nevezhető) énekhangja tökéletesen illik ahhoz az életérzéshez, amit a szöveg sugall. Biztosan sokan voltak már hasonló helyzetben, így rengetegen tudják, hogy milyen is az, amikor diákként nem készülünk fel rendesen, és minden reményünk abban van, hogy a tanár megszán minket egy kettessel.

Persze szeretnénk megemlíteni, hogy Gáspár Győző nagyon jól csinálja azt, amit csinál, így valószínűleg nem a rosszindulat vezérelte a vicces videó készítőit, hanem az, hogy ő nagyon ikonikus, és az érintett előadása tökéletesen illett a szituációhoz.

Itt lehet megtekinteni az imént ismertetett poénvideót:

Akit pedig érdekel egy kicsit komolyabb beszélgetés Gáspár Győzővel, az itt megnézheti az interjúját Palikékkal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás