promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország legszebb nőjét nem is tartják olyan szépnek idehaza
Borítókép:  Médiaklikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a 23 éves természetes szépség lett Magyarország legszebb nője, de sokan nem értenek egyet a döntéssel.

Vasárnap este újra megválasztották Magyarország legszebb nőjét. A Magyarország Szépe gálaműsorát a Duna TV közvetítette. A szakmai zsűri döntése a 23 éves miskolci lányra, Hacsi Boglárkára esett, a két udvarhölgy pedig Szabó Orsolya és Novák Zafír Bella lett.

Hacsi Boglárka középfokon beszél németül, és emelt szinten angolul - utóbbi nyelven végezte el az egyetemet is. Hobbija a tánc, emellett kifejezetten érdekli a párkapcsolati pszichológia és az önkifejezés. Boglárka most egy éven keresztül birtokolhatja a koronát, illetve hazánkat képviselheti a nemzetközi Miss World világdöntőn. Ugyanakkor idén először a megválasztott szépségkirálynő jószolgálati munkájának kiemelt feladata lesz, hogy a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca legyen.

Kétség sem fér hozzá, hogy Hacsi Boglárka egy rendkívül csinos, fiatal hölgy, és sokan örülnek is annak, hogy ezúttal egy természetes szépség kapta a koronát, de akadnak olyanok is, akik nem elégedettek a zsűri döntésével.

„16-os számmal Orsi volt a legszebb, legkülönlegesebb! Szívből remélem, nagy jövő vár rá! Neki kellett volna nyernie!”

„Orsolya számomra az első”

„Nem neki kellett volna nyerni. Patríciának, vagy aki mellette állt”

„No komment... de mégis... és akkor csodálkozunk, hogy egy világversenyen pattogatott kukoricát sem árulnak a lányaink, a második udvarhölgy sokkal természetesebb és szebb volt”

„Ő minden, csak nem szép... A legjobb 10-be se juttattam volna tovább, nem hogy megnyerje!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás