promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata zuhanyzós fotóját még Peller Mariann sem hagyta szó nélkül
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dobó Katáról a zuhanyzóban készültek képek.

Dobó Kata az elmúlt hétvégét a Balatonon töltötte, ugyanis ott rendezték meg az idei Magyar Mozgókép Fesztivált. A színésznő egyike volt annak az öt filmes szakemberből álló zsűrinek, aki kiválasztotta a díjakra jelölt alkotásokat.

Dobó Katát az elmúlt évtizedekben számos hazai filmalkotásban láthattuk - mint például A miniszter félrelép, Csak szex és más semmi, Szabadság, szerelem -, de egy ideje a kamera másik oldalán is tevékenykedik, mint rendező; legutóbbi munkája az El a kezekkel a Papámtól! című mesefilm volt.

A színésznőről nemrég olyan bevállalós képek kerültek fel a közösségi oldalára, ahogy eddig talán még sosem láthattuk őt. Dobó Katát egy egyberészes, csillogó ruhábam fotózták, majd beállt a zuhanyzóba. A poszthoz ennyit írt:

„Annyira kapaszkodunk, hogy szeressenek minket, hogy közben elfelejtjük szeretni önmagunkat”

A bejegyzés alatt sokan dicsérték Katát, volt egy kommentelő, aki szerint ő az egyik legszebb nő Magyarországon. Még Peller Mariann sem hagyta szó nélkül a képeket; igaz, ő csupán két szívet és egy tüzes emojit küldött, amire a színésznő szintén hangulatjelekkel reagált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás