promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őskorból itt maradt hatalmas cápák bukkantak fel a partokhoz közel, speciális mentőcsapatot vetnek be a halálos bestiák ellen
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy egyszerű cápa felbukkanása is halálos riadalmat tud kelteni, de mi történik akkor, ha egyből többen támadnak és szinte az idők kezdete óta tökéletesítették a gyilkolást?

Akik kedvelik a cápás filmeket, azoknak tökéletes délutáni kikapcsolódást és közepesen minőségi moziélményt kínál a Meg 2 című film. Címéből adódóan egy folytatást tekinthet meg a nagyérdemű (A Meg első része 2018-ban érkezett meg a hazai mozikba). Aki látta az első részt tudja mire számítson: hatalmas cápa, mérhetetlen pusztítás, kicsi, esélytelen, ám annál elszántabb mentőcsapat a fürde fiú Jason Stathammal a fő- és Wu Jing, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels és Cliff Curtis a fontosabb mellékszereplők.

A forgatókönyvet Jon Hoeber, Erich Hoeber és Dean Georgaris jegyzi, amit Steve Alten 1999-es The Trench című regénye alapján dolgoztak ki, a rendező pedig Ben Wheatley volt.rendezett A The Meg (2018) folytatásaként szolgálófilmben Jason Statham , Wu Jing , Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta , Skyler Samuels és Cliff Curtis szerepel .

A múltkori sikeresen végrehajtott projekt után a csapat újabb bonyodalomba keveredik: a mélyben mozgolódás indul és a jelek arra utalnak, hogy ismerős ellenséggel lesz dolguk. Minden eddiginél hatalmasabb és vérszomjasabb cápák bukkannak elő és kezdik el darabolni az így is hézagos csapatot, illetve a gyanútlan turistákból is falatoznak nem keveset.

Hogy sikerrel járnak-e, az egyelőre nem derül ki, mi mindenesetre szurkolunk nekik.

Végül pedig lássuk a hivatalos, magyar nyelvű előzetest, ami után biztosan kedved lesz már jó előre megvenni a mozijegyedet:

A közelmúlt véres eseményei miatt a film még inkább csontig hatol és bár őscápák (egyelőre) nem fenyegetik a füdőzőket, mindenképp fokozott óvatossággal legyetek a vizeken!

Amennyiben tetszett az ajánló, akkor térjetek vissza legközelebb is, hiszen folyamatosan írunk az éppen megjelenő, aktuális alkotásokról. Ti miről olvasnátok legközelebb?

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás