promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Letaglózó döntést hozott Vilmos herceg és Katalin hercegné, nagy csalódást okoznak az egész világnak, de a gyermekeik imádni fogják
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs tovább, és ennek jó oka van.

Katalin hercegné és Vilmos herceg. tökéletes pár a birit királyi családban, és annak ellenére, hogy nagyon sok cikk számol be arról, hogy otthon egész máshogy viselkedik Vilmos herceg, mint azt teszi a nyilvánosság előtt, ennek ellenére a pár nagyon jól megvan. Az elmúlt időszakban úgy is hivatkoztak Vilmos és Katalin kapcsolatára, minthogy Katalinnak igazából négy gyermeke van otthon, a negyedik pedig maga a herceg.

Mindig szembeállítják őket Meghan Markle és Harry kapcsolatával, akikről nagyon sokszor röppennek fel olyan pletykák is, hogy a szakítás szélén táncol a kapcsolatuk, közel vannak a váláshoz. Persze ezekről mindig bebizonyosodik, hogy pletykák csupán. Vilmos és Katalin nagyon sok nyilvános megjelenést is vállalnak együtt, Károly király mindig számíthat rájuk, mindig segítenek neki.

Ám úgy tűnik, hogy egyelőre itt a vége, elfáradtak.

Az Ok! magazin írta meg, hogy a páros váratlan döntést hozhatott, a királyi szakértő, Jennie Bond a lapnak nyilatkozva ugyanis elmondta, hogy Katalin hercegnét és Vilmos herceget a rajongó mostantól rövidebb utakon láthatják külföldön. Vége van annak az időszaknak, amikor nagyon sokáig tartózkodnak külföldön, és a gyermekeiket a dadusokra hagyják nagyon hosszú ideig. 

A döntés oka pedig nagyon egyszerű és szimpatikus, a hercegi pár egyszerűen szeretne több időt tölteni a gyermekeivel, a háromygerkőccel, így az utazásaikat is sokszor majd úgy igazítják, ahogy az iskolai szünidőket is kalkulálják. Rövidebb idő alatt fognak részt venni több programon. Károly és Kamilla pedig többet utazik majd külföldre íg Vilmos és Katalin döntésével párhuzamosan.

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás