promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Peller Mariann lebukott: újra együtt látták őket
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Peller Mariannék hiába próbálták eltitkolni, kiszúrták őket az utcán.

Bár Peller Anna és Lukács Miki házassága zátonyra futott, úgy döntöttek, hogy a válás ellenére jó viszonyt fognak ápolni egymással. Nem sokkal később a műsorvezető testvére, Mariann is bejelentette, hogy váik férjétől, Juni Györgytől. Akkor sokan azt hitték, hogy egy harmadik személy miatt ment tönkre az ő házasságuk, hiszen egy félreérthető lesifotó után elterjedt a pletyka, hogy Mariann-nak viszonya van Jason Momoa európai dublőrével, Megyeri Balázzsal.

Azóta nem igen érkeztek új fejlemények, mindenki abban a hitben volt, hogy a műsorvezető és férje elindították a válást, és külön élik mindennapjaikat. A Blikk egyik szemfüles olvasóriportere azonban kiszúrta őket, ahogy együtt kirándultak a gyerekeikkel Esztergomban.

„Nagyon meglepődtem, amikor megláttam őket, mert már hónapokkal ezelőtt arról olvastam, hogy nem élnek együtt. Ehhez képest olyanok voltak, mint egy igazi család. Jókedvűnek tűntek, Mariann és a férje között sem volt érezhető a feszültség, pedig korábban lehetett arról hallani, hogy nem volt békés az elválás”

- mesélte az illető.

A lap megkereste az érintetteket, de sem Peller Mariannt, sem Juni Györgyöt nem tudták elérni, azonban egy, a párhoz közelálló személy állítása szerint van rá esély, hogy tiszta lappal újrakezdjék a házasságukat.

„Mariannék megpróbálják megmenteni a házasságukat. Az az igazság, hogy a szakítás is eleve egy hosszú folyamat volt náluk. Semmit sem kapkodnak el, ezt jól példázza, hogy még a válókeresetet sem nyújtották be, pedig tavaly októberben jelentették be, hogy külön utakra lépnek”

A forrás szerint Mariannék egyre több közös programot csinálnak, és bár egyelőre mindketten úgy érzik, hogy külön utakon járnak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkerüljék a válást.

Borítókép:  rtl.hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás