promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Peller Mariann lebukott: újra együtt látták őket
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Peller Mariannék hiába próbálták eltitkolni, kiszúrták őket az utcán.

Bár Peller Anna és Lukács Miki házassága zátonyra futott, úgy döntöttek, hogy a válás ellenére jó viszonyt fognak ápolni egymással. Nem sokkal később a műsorvezető testvére, Mariann is bejelentette, hogy váik férjétől, Juni Györgytől. Akkor sokan azt hitték, hogy egy harmadik személy miatt ment tönkre az ő házasságuk, hiszen egy félreérthető lesifotó után elterjedt a pletyka, hogy Mariann-nak viszonya van Jason Momoa európai dublőrével, Megyeri Balázzsal.

Azóta nem igen érkeztek új fejlemények, mindenki abban a hitben volt, hogy a műsorvezető és férje elindították a válást, és külön élik mindennapjaikat. A Blikk egyik szemfüles olvasóriportere azonban kiszúrta őket, ahogy együtt kirándultak a gyerekeikkel Esztergomban.

„Nagyon meglepődtem, amikor megláttam őket, mert már hónapokkal ezelőtt arról olvastam, hogy nem élnek együtt. Ehhez képest olyanok voltak, mint egy igazi család. Jókedvűnek tűntek, Mariann és a férje között sem volt érezhető a feszültség, pedig korábban lehetett arról hallani, hogy nem volt békés az elválás”

- mesélte az illető.

A lap megkereste az érintetteket, de sem Peller Mariannt, sem Juni Györgyöt nem tudták elérni, azonban egy, a párhoz közelálló személy állítása szerint van rá esély, hogy tiszta lappal újrakezdjék a házasságukat.

„Mariannék megpróbálják megmenteni a házasságukat. Az az igazság, hogy a szakítás is eleve egy hosszú folyamat volt náluk. Semmit sem kapkodnak el, ezt jól példázza, hogy még a válókeresetet sem nyújtották be, pedig tavaly októberben jelentették be, hogy külön utakra lépnek”

A forrás szerint Mariannék egyre több közös programot csinálnak, és bár egyelőre mindketten úgy érzik, hogy külön utakon járnak, mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkerüljék a válást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás