promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Másodperceken múlt anya és lánya élete, vérfagyasztó dolgot rögzített a biztonsági kamera
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok ember biztonságérzetét nagyban megnöveli, ha a házát biztonsági kamerával szereli fel. Van aki arra esküszik, ha a kamera láthatatlanul, elrejtve vigyáz a házra, van aki pedig épp ellenkezőleg, elrettentő eszköz gyanánt látványosan helyezi fel.

Az első felvétel egy igazán hátborzongató, másodperceken és a szerencsén múló majdnem bűntényt rögzített. A kamera a bejárati ajtót veszi, ahol egy édesanya és a lánya láthatóan minden különösebb esemény nélkül bemegy a házba. Az ajtót ezután bezárták. Néhány másodperc múlva egy tetovált férfi jelenik meg az ajtóban, egyből lenyomja a zárat, többször, ez azonban nem nyílik, így bekopog. Válasz nem érkezik bentről (valószínűleg kinéztek a kukucskálón és nagyon bölcsen nem nyitottak ajtót), így a férfi nlhány másodperc ácsorgás után még köröz a környéken, ezt már egy másik kamera rögzítette.


A második felvételen szereplő fiú, akit szintén telibe vett a kamera, nem tudni milyen okból, de nehezményezte a felszerelt eszközt és saját maga oldotta meg ezt a problémát. Lehet, hogy elvi okokból nem tetszett neki, hogy az az utcát veszi, de az is lehet, hogy rosszabb tervei voltak, amibe belezavart volna egy biztonsági kamera. Mindesetre valószínűleg az eset után könnyen megtalálták és számonkérték őt.


A harmadik felvétel egy igazán misztikus, horrorfilmbe illő jelenet, amit szintén egy kerti kamera rögzített. Javasolt többször megállítani és belenagyítani, mivel a felvett ember/lény mozgása igen érdekes, mintha nem evilági teretményről lenne szó. Bizonytalanul ácsorog, kicsit közelebb jön és mintha szugerálva, egy pontra meredne, néha éppen egyenesen bele a kamerába. Mindesetre hatalmas szerencse, hogy éppen senki nem tartózkodott a kertben és at is megérteném, ha a család ezután elköltözött volna.


Az rejtély, hogy ezek a kameratulajdonosok örültek-e annak, hogy volt lehetőségük ezeket a felvételeket visszanézni, az kérdéses, azonban szerencsére egyik esetben sem történt nagyobb baj az ijedtségnél.

Nektek van hasonlóan ijesztő/furcsa/vicces felvételetek? Ha igen, akkor küldjétek el nekünk az info@promotions.hu címre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás