promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz miatt kapott szaktanári figyelmeztetést egy diák, nyilvánosan kelt védelmére a botrányhős
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez is csak azt bizonyítja, hogy Alekosz egy igazi kulturális jelenség.

Már a Való Világ 4-nél is tudni lehetett, hogy Alekosz egyáltalán nem olyan, mint a többiek. Nem véletlenül nyerte meg a műsort, hiszen egy valóban különleges egyéniség, aki mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. Ez azóta is így van, bár a megnyilvánulásai a legtöbbször inkább botrányt eredményeznek, és nem tömeges egyetértést – ezért is várják olyan sokan az Ázsia Expressz következő évadát, hiszen abban ő is szerepelni fog, és biztos, hogy maradandó élmény lesz miatta a műsor.

Alekosz már-már egy jelenségnek számít. Valószínűleg úgy fog bevonulni a történelembe, mint egy igazi zseni, aki tudatosan játszadozott a közönséggel úgy, hogy a legtöbben még csak észre sem vették.

Az biztos, hogy őt mindenki ismeri ebben az országban, és úgy tűnik, hogy még a fiatalabb korosztályra, egészen konkrétan a diákokra is nagy hatással van, hiszen állítólag nemrég valaki szaktanári figyelmeztetést kapott, amiért a dolgozatában őt írta be megoldásnak – naná, hogy Alekosz ezt nem hagyta szó nélkül, egyből a védelmére kelt.

„Tudomásomra jutott, hogy a napokban - szaktanári figyelmeztetésben részesítettek egy tanulót, mert a földrajz témazáró dolgozata 7. megoldásához a következőket írta - Nagy Alekosz koronaherceg, testépítő, BRFK által megfigyelt, lehallgatott személy, a Karinthy gyűrű várományosa.

Kérem szépen ez a tanuló itt pusztán csak tényeket állapított meg, relevanciája tehát helytálló, ezek az adatok a nagynyilvánosság számára és előtt nem titkolt valós információk. Ezért kérem a kisdiák azonnali rehabilitálását. Ellenkező esetben ombusdmanhoz - Pintérhez fordulok.

Az ügy hiteléül, az e-naplóbeírások oldalak szolgál. Bízom a megbotlott tanár - még megmaradt józan ítélőképességében. Talán most még nemtúl késő kijavítania ezt a hibát, hogy személye, ne váljon nevetségesség gúnytárgyává a civilizált világ, Magyarország, és a kollégái előtt. Várom”

– írta Alekosz a közösségi oldalán.

Érdekes egy helyzet ez, hiszen ez nemcsak azt bizonyítja, hogy Alekosz mekkora hatással van az emberekre, hanem azt is, hogy nem mindenki értékeli ezt. A diák minden bizonnyal csak poénnak szánta, amit írt, így a kommentelők többsége szerint egyáltalán nem érdemelt ilyen büntetést – bár a körülményeket nem ismerjük teljesen, így egyelőre nem lehet tudni, hogy volt-e bármi előzménye a dolognak, ami idáig fajult.

Ha valaki szeretne egy kicsit elmerülni Alekosz különleges gondolkodásának világában, akkor ajánljuk ezt a videót, amiben egyebek között cipőket válogat magának, és közben olyan dolgokat mond, hogy az valami hihetetlen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás