promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Thor magyar feleségének popsiját alig takarja a falatnyi textil
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elsa Pataky az egyik legszebb és legszerényebb szépségnek számít a filmiparban.

A 47. születésnapja előtt álló Elsa Pataky még mindig elképesztően gyönyörű, és a jelek szerint hiába halad lassú magabiztossággal az ötödik iksz felé, szerencsére nem hajlandó lemondani a tangaviselés szemnek kedvező szokásáról. A magyar-román-spanyol származású színésznő az utóbbi időben hivatalosan a háttérbe szorította a filmes pályafutását, hogy a Chris Hemsworth-től született három gyermekére koncentrálhasson. Azonban azzal nem lehet megvádolni a madridi születésű csillagot, hogy elhanyagolta volna magát. A gyönyörű és kevert etnikumából fakadóan roppant egzotikus hölgyemény ugyanis bombasztikus formában van. Éppen ezért is viselhet szinte mindent megmutató tangás bikinit az ausztrál tengerparton, illetve bárhol, ahová éppen eljutnak a családjával.

"Mindig is nagy rajongója voltam az akciófilmeknek kicsi korom óta. Az Indiana Jones-t néztem, és ennek a szerepnek a női változata akartam lenni."

- nyilatkozta Elsa korábban, amikor az akciósfilmes szerepeiről, és az azokra való felkészüléséről faggatták.

Sajnos a Marvel-mozik Thorjának felesége nem nagyon tud magyarul, csak pár szót. Azonban román nagyapjának köszönhetően képes megértetni magát románul, bár már több alkalommal is hangsúlyozta, hogy miközben büszke sokrétű gyökereire, ő valójában egyetlen nemzet lányának tekinti magát:

"Ezt így nem tudom. Spanyolnak tartom magam, ott nőttem föl, a szüleim mindig így beszéltek hozzám, de anyai ágon félig erdélyi származású vagyok, bár az édesanyám sem tud magyarul, csak néhány szót. Románul viszont szoktunk társalogni, ugyanis a nagyszüleim is így beszéltek egymással."

- idézte hosszú évekkel ezelőtt a Patakyt a Blikk. 

Elsa korábban olyan nagy franchise-nak volt részese, mint a Halálos iramban mozik. Ott brazil rendőrként kezdett a karaktere, hogy aztán a Vin Diesel alakította Dom Toretto szerelmeként,  és gyermeke anyjaként lelje halálát. A pár hete debütált legújabb epizódban szintén felrémlik a spanyol színésznő szerepe, lévén Toretto kisfia kerül közvetlen veszélybe a Jason Momoa által játszott őrült gonosztevőnek köszönhetően. 

Az őrjító Elsa manapság, mint tangamániás MILF:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás