promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda nő: így néz ki 55 évesen az örökfiatal Julia Roberts, természetes szépségén semmit sem fogott az idő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Julia Roberts egy örökfiatal 50-es, akin egyáltalán nem látszanak meg az évek.

Julia Roberts az 1990-es Micsoda nő!-vel alapozta meg a pályafutását. Ez az ugródeszka aztán olyan nagyot dobott rajta, hogy hamar ő lett Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője. Karrierje során nyolcszor jelölték Golden Globe-ra (ebből háromszor nyert), illetve négy alkalommal került az Oscar-díj közelébe (ebből egyet váltott díjra, amit az Erin Brockovich - Zűrös természet miatt kapott meg).

Számtalan szerep fűződik a nevéhez: 1990 után olyan filmekben játszott, mint például az Acélmagnóliák, A Pelikán ügyirat, a Sztárom a párom, a Mona Lisa mosolya, a Valentin nap, Az igazi csoda, a Tükröm, tükröm, vagy az Igaz szívvel - utóbbi egy tv-film volt, ami miatt Primetime Emmy-re jelölték.


Az örökfiatal, álomszép világsztár már 55 éves, de még mindig nem fog rajta az idő vasfoga. Julia Roberts még 50 felett is ugyanaz a természetes szépség, aki annak idején belopta magát az emberek szívébe a Micsoda nő!-vel.

A hollywoodi filmcsillag egy igazán meglepő átalakulással indította az idei tavaszt: szőke hajszínéről visszaváltott vörösesre, amit egy frufruval koronázott meg. Ezzel a megújult hajviselettel jelent meg a Watches and Wonders nevű eseményen, ahol a Chopard nagyköveteként a fenntarthatóságról beszélt.

Julia Roberts-et legutóbb George Clooney-val együtt láthattuk a Beugró a paradicsomba című filmben, de már utómunka fázisban van a Little Bee, illetve az idei ébre van ütemezve a Leave The World Behind, ami egy családi dráma lesz, és a Netflixen lesz látható.

Így néz ki 55 évesen Julia Roberts:

 

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás