promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó fotó készült Fresh Andiról a balesete után, mankó nélkül járni sem tud
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fresh Andi komoly balesetet szenvedett.

Fresh Andi is igyekezetett hasznos, eseménydúsan tölteni a hosszú hétvégét, de nem úgy sült el, ahogy azt szerette volna. Az énekesnő a barátaival kempingezett, és át akart ugrani egy alacsonyabb kerítésen. Először nem is volt probléma ezzel, de másodszor annyira félresikerült a mozdulat, hogy most mankó nélkül nem is tud járni.

Fresh Andi a közösségi oldalán egy megrázó képet tett közzé, ami a balesetet után készült.

Mint kiderült, részleges szalagszakadása van a bokájában. Elmondása szerint most egy bokarögzítőt kapott, és pár napig mankóval kell járni. RReméli, hogy utána el tudja hagyni, és megpróbálhat majd bicegni, amennyire szabad.

Az énekesnő a Blikk-nek árulta el, hogy hat hétig lesz rakta a rögzítő, ami azért balszerencsés, mert pont két hét múlva mennek nyaralni. A fellépéseit viszont nem hajlandó emiatt lemondani, inkább akkor a táncos lányokra hagyja a produkciók mozgalmasabb részeit, ő pedig majd ülve bulizik.

Andi most azon van, hogy minél többet pihentesse a lábát: fekszik a kanapén, és nézi a televíziót a kutyáival. Állítása szerint ezt is megpróbálja pozitívan felfogni.

„Nyilván ez a helyzet kényelmetlen, de jó, hogy csak ennyi történt”

- mondta az énekesnő.

 

(Fotó: Fresh Andi/Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás