promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sáfrány „Aleska” Emese elárulta, hogy miért lett felnőtt filmes színésznő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sáfrány Emese a felnőtt filmek után az új sportágában és az Exatlonban is majdnem a csúcsra jutott.

Már viszonylag egészen régen befejezte a felnőtt filmes karrierjét a magyar korhatáros művészet egyik leghíresebb és legsikeresebb képviselője, Aleska Diamond. A komlói származású egykori színésznő egészen fiatalon, alig 19 évesen kezdte az ipart, és a 2000-es években az ő neve volt az egyik leggyakrabban keresett a magyar interneten. Ám a 2010-es esztendők elejére megtelítődött a kétes értékű testi megélhetés ezen műfajából, és új vizekre szeretett volna evezni. Persze már korábban is rendre felkérték igényesebb, fotómodell munkákra is. 

Immár Sáfrány Emeseként élsportra adt a fejét, és a félmeztelen meteorológus pálya gyors befuccsolás után csak erre próbált koncentrálni. Igaz, néha a kereskedelmi televíziók egy-egy sikeres reality műsorában is próbálta magát a felszín felett tartani. Harmadik helyen végzett az RTL Klubon azóta is időről időre felbukkanó dzsungelversenyben, a Celeb vagyok, ments ki innen negyedik évadában. Becsületére váljon, hogy harmadik helyen végzett. Ellenben pár esztendővel később nem alkotott túl maradandót a TV2 zászlóshajójának számító Exatlon Hungary kihívásában. 

A közelmúltban ismét a TV2 aktuális sztárműsorában kapott lehetőséget, ráadásul akkor a még vele egy párt alkotott Intival együtt.

Azóta a TNT egykori tagjával már különváltak egymástól útjaik, és már az Ütős ötösben is látható volt, hogy nem túl erőteljes a harmónia a felek között. A jelek szerint a még mindig csak 34 éves Sáfrány Emesére rájár a rúd a magánéletét tekintve. Egy régebbi, Joshi Bharatnak adott interjújában konkrétan egy szakítását jelöli meg kiváltó okaként, hogy végül a felnőtt filmezés világát választotta fiatal lányként a teljesedés elérésére. Szavaiból, ha nem is a megbánás süt, de alighanem immár mindent másként csinálni a korábbi bua színésznő.

Aleska, aki a videó cme szerint keményen szereti:

[[ale1]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás