promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon durván lefogyott a világ legnépszerűbb plus size modellje
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pedig azt hihettük, hogy ennyira nagy fogyást csak Schobert Norbi képes kihozni valakiből.

Egyelőre szerencsére nem kell drámai fejleményekről beszámolnunk, de szinte biztosan, hogy valamilyen fontos változás vagy döntés játszott szerepet abban, hogy Ashley Graham lefogyott. A világ valószínűleg leghíresebb és legsikeresebb plus size modellje ugyanis olyan testalkatot villantott a minap Cannes-ban, hogy volt, aki szinte rá sem ismert. A háromgyerekes édesanya arca nem változott meg természetesen, azonban a kíváncsi szemeknek nem kellett sok nyomozás. Ugyanis a legendás filmfesztiválon Ashley egy teljesen áttetsző ruhában jelent meg, amely alatt csak diszkrét fehérneműje óvta meg a legnemesebb testrészeit a fényképészek hadától. A modell a jelek szerint új kinézetével is igen jól érzi magát.

A 35 esztendős Ashley még kistini korában kezdett el modellkedni, ugyanis már gyerekként felfedezte magának egy oklahomai fotó-, és reklámügynökség. Szép arca már ekkoriban levette a lábáról mind a szakmát, mind a közvéleményt. Alig volt nagykorú, amikor már sorra vállalta a címlap felkéréseket, illetve váltogatta az ügynökségeket. No, persze nem azért állt egyik helyről a másikra, mert akkora primadonna lett volna. Sokkal inkább azért, mert egyszerűen kapkodtak érte a legnagyobb cégek és hirdetők, ugyanis 2010. környékére már tudatosult a világban, hogy nem csak a sovány manökenekre van szükségünk. Az átlagos embernek, pontosabban nőnek szüksége van olyan hétköznapinak tűnő idolokra, mint Ashley Graham. Ekkortájt már ő számított a világ leghíresebb túlsúlyos modelljének, szinte minden divattervező hősnőnket kívánta az istállójába. 

Ashley az elmúlt évtizedet viszont már nem csak modellként küzdötte végig. Több alapítvány mellett is segített a nevével pénzhez jutni.

Harcolt nem csak a túlsúly, és úgy egyébként az egészséges önkép fontosságáért is. Sőt, színes bőrű férje, Justin Ervin miatt úgy gondolta, hogy fontos kiállnia a fekete elnyomásával szemben. Egyszer beszámolt róla, hogy még a családjában is rossz szemmel nézték egyesek, hogy egy afroamerikainak szült három gyereket. Bízunk, hogy mindez nem járult hozzá mostani nagy fogyásához, hanem csak egyszerűen valami remek egészséges életmódváltással kapcsolatos a nagy fogyása. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás