promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült Puzsér Róbertről az, amit mindenki tudni akart - Ő maga árulta el az igazságot
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert a tőle megszokott őszinteséggel árulta el a dolgok miértjét.

A nagyközönség 2012-ben ismerte meg Puzsér Róbertet a Csillag születik című tehetségkutató műsor 4. évadában, ahol rengeteg nézőt szórakoztatott a kőkemény, sokszor nagyon mókás kritikáival. Igaz, hogy csak egy szezonon keresztül élvezhettük a tévében az elmés beszólásait zsűritagként, de hamar felfigyeltek rá az emberek, ő pedig azóta is a könyörtelen véleményeiről híres – bár manapság leginkább akkor cikkeznek róla a magazinok, mikor celebekbe áll bele félelmet nem ismerve.

Puzsér Róbert szinte már az összes magyar hírességgel összekapott valamilyen szinten, hiszen a véleményét sokszor kendőzetlenül, mondhatni durván osztja meg a világgal, és közben általában eléggé meg is alázza az „áldozatait”. Nem egyszer volt már ebből problémája, az embereknek pedig sokszor eszükbe jut, hogy vajon mi alapján választja ki a kritikus, hogy éppenséggel ki az, akinek nekimegy – a választ ő maga árulta el a ZSHOW time csatornán Osváth Zsoltnak.

Puzsér Róbert nem az éppen aktuális botrányokat, balhékat lovagolja meg, vagyis általában nem egy hiba, félrelépés után pécézi ki magának a „prédáját”, ugyanis ennél sokkal több kell neki ahhoz, hogy valakibe beleálljon a sajátos stílusával.

Ahhoz, hogy Puzsér Róbert nekimenjen egy celebnek, az kell, hogy az érintett, ismert személy egy olyan kulturális tevékenységet végezzen, vagy egy olyan szerepet vállaljon, amit maga a kritikus egyenesen kártékonynak ítél meg, akár társadalmi szempontból is. Vagyis ezek alapján Puzsér leginkább olyan embereket néz ki magának, akikre ráfér az, hogy egy kicsit lerántsák őket a földre, mert nagyon elszálltak, vagy nem veszik észre, hogy milyen negatív hatást gyakorolnak – legalábbis az ő szemében.

Tény, hogy sokan élvezik, mikor meglátják, hogy Puzsér Róbert milyen változatosan szedi szét az érinthetetlennek hitt celebeket, de úgy tűnik, hogy a kritikusnak nem a szenzációhajhászás és a balhézás a célja, hanem inkább az, hogy egyensúlyt teremtsen valamilyen szinten, és úgymond lerántsa a leplet egyes hírességekről, és az esetenként megjátszott, kártékony szerepükről.

Itt lehet meghallgatni Puzsér Róbert mondatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás