promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears ismét fedetlen keblekkel sokkol; Gáspár Evelin Dubajban tündököl
Borítókép:  TV2 Play (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzike Dubajba cipelte a családját nyaralni, Eveling pedig is bőven ki is használja.

Szegény Britney Spears képtelen kilábalni a mentális egészségromlás szörnyű csapdájából. Ugyan az egykori tehetséges tini még ma is sikeres énekesnő és/vagy boldog családanya lehetne, továbbra sem élvezheti az életét. Gyermekeivel még csak jónak sem mondható a kapcsolata, pedig a két fiú már 17 és 18 évesek. Britney a jelenlegi férjével, Sam Asgharival éldegél Los Angeles-ben, ám az szemmel látható, hogy ő sem tud mit kezdeni a szemmel láthatóan még mindig gyakran zavart feleségével.

A botrányhősnő időről időre olyan videókkal szórakoztatja magát, és ejti kétségbe a nagyérdeműt, ami már jócskán túlmegy a jóízlés határain. 

Sőt, egyes TikTokos összeesküvés hívők szerint a videók és képek főszereplője nem is az énekesnő, hanem csak egy dublőr. Az elképzelés szerint Spears kisasszony még évekkel ezelőtt öngyilkos lett. Ugyan ettől aligha kell tartanunk, de sajnos akkor sem lepődtünk volna meg, ha ez is megtörténik a már válságok tucatját átélő művésznővel. A mai napig emlékezetes legelső kiborulása a 2000-es évek közepéről, amikor teljesen kopaszra borotválta a fejét. Manapság pedig az apjával kapcsolatos csatái miatt került a hírekbe, ugyanis a bíróság végre levette róla a kiskorúsítás miatti átkot. 

Még pufiarcú kislány volt, amikor egy ország ismerte meg Gáspár Győző nagyobbik gyermekeként Evelint. Lényegében kisebb és nagyobb megszakításokkal a magyar média és így a közvélemény is együtt követhette végig a felnövését. Evelin cserfes kis hölgyből mára tapasztalt médiaszereplő lett, aki rutinosan vállal szerepléseket a televízióban is. Szinte hihetetlen, de jövő hónapban már 29. életévét tölti be a salgótarjáni lány, aki korábban hosszú éveket töltött a kilókkal való csatározással. Azonban mára a jelek szerint sikerült olyan alakot elérni, amivel elégedett lehet.

Az biztos, hogy Evelin magabiztosabbnak és felszabadultabbnak tűnik, mint valaha.

A régi szájkarate szintű ellentétek ellenére a Gáspár család az extrovertált édesapa minden hibája mellett is híres az összetartásáról. Most sincs ez másképp. Az ország egyik kedvenc tévés famíliája most éppen Dubajban múlatja az időt, és sütteti magát a forró közel-keleti napon. Jó pihenést!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás