promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kucsera Gábor szemet vetett Alekosz múzsájára? Ebből még nagy balhé lehet
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kucsera Gábor félreérthető üzenetet küldött Alekosz múzsájának.

Mióta kiderült, hogy 10 év után válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor, egyre több pletyka kap szárnyra azzal kapcsolatban, hogy ki volt hűtlen a másikhoz, bár egy informátor korábban azt nyilatkozta, hogy a házaspár egyik tagja sem volt a hűség mintaképe.

A közösségi médiában is állandó téma, hogy a válófélben lévő páros hol találja meg újra a szerelmet, és most ismét Kucser Gábor magánéletében vájkál az internet népe. Az egyik legnagyobb magyar bulvárcsoportból vette észre valaki, hogy a világbajnok kajakozó bekommentelte Alekosz múzsája, Varsányi Réka egyik fotóját, ami mellé még egy szivecskés emojit is mellékelt:

„Csini vagy Rékám”.

Többen azt feltételezik, hogy Kucsera Gábornak akkor tetszett meg a csinos nő, mikor Mexikóban együtt forgatták az Ázsia expressz új évadát, aminek Alekosz Rékával, Gábor pedig Tóth Dáviddal vágott neki.

Ebből kerekedik ki tehát az új szerelmi celebháború?

Nem valószínű, hogy Kucsera Gábor valóban bepróbálkozna Varsányi Rékánál, bár ha akarná, nyugodtan meg is tehetné, hiszen Alekosz többször is tisztázta, hogy a hölggyel ugyan szorosabb viszonyt ápolnak egyszerű barátságnál, sohasem voltak egy pár.

Mindenesetre az emberek mégis abban a hitben éltek sokáig, hogy az egykori villalakónak Réka a szerelme, és a hazai sajtó a napokban írt is arról, hogy szakíthatott az Ázsia expressz játékosai. Alekosz és Réka továbbra is ápolja különleges kapcsolatát, az izomceleb egyik napokban feltöltött videójában is látható volt.

 

(Fotó: Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás