promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Máté még tőle is szokatlan intim titkot árult el, kendőzetlen őszinteséggel mesélt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-műsorvezető a népszerű beszélgetős műsor, az Istenest vendége volt, ahol kellemetlen pillanatokban volt része, miután elmesélt egy igen személyes történetet.

Az Istenes Bence által vezetett Istenest egy népszerű talkshow, mely igyekszik Magyarország felkapottabb sztárjait megszólaltatni különböző témákban, mindezt interaktív és játékos módon. Az egyik adásban különösen pikáns hangulat uralkodott el a stúdióban, ugyanis Járai Máté átvette a szót és beavatta a jelenlévőket az egyik forró hangulatú estéjébe. Szintén az adás vendégei volt Fluor Tomi, Holdampf Linda és Frohner Fecó is, akik először megdöbbenve, majd hatalmas nevetés közepette kontráztak rá a színész történetére.

A történet alapját Járai Máté első (és egyetlen) színpadon vetkőzős jelenete adta, ez a sztiuáció eszkalálódott el. Először Frohner Fecó adott ki félreérthető hangokat Járai vetkőzésére, aki azonnal reagált erre és már itt alig tudtak megszólalni a nevetéstől. Majd a színész elmesélte, hogy mennyire izgult, fogalma sem volt arról, hogy mire számítson, szinte már rosszullétbe stresszelte magát, míg végül eljött a nagy pillanat és kilépett a rivaldafénybe.

Elmondása alapján itt minden aggodalma elmúlt, hiszen az egész nagyon művészi volt, az emberek csendben figyeltek, megnyugtató volt a hangulat ám a történetmesélés közben itt igen nagy hibát vétett, ugyanis kezével egy nagyon félreérthető mozdulatot tett, aminél aztán elszabadultak az indulatok a stúdióban és gyakorlatilag hatalmas röhögésbe fulladt az egész sztori és az összes szereplő Máté altestével volt elfoglalva, lelkesen kifigurázva a színész gesztikulálását.

A kérdéses előadáson jelen volt Járai Kira is, akinek nem a színpadon meztelenül álló férje volt a legnagyobb meglepetés, hanem az egyik néző reakciója.

Ha tudni akarjátok, hogy mi volt az, akkor nézzétek végig a videót, higgyétek el, érdemes. Ritkán látni műsor szereplőket ennyire jó hangulatban:

Minket határozottan megmosolyogtatott ez a vicces kis anekdota, ha nektek is tetszett, akkor nyugodtan jelezzétek nekünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás