promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Piros lámpánál pecsételődött meg a sorsuk, videón, ahogy percek alatt megváltozik két fiatal élete
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha valaki tetszik, akkor ragadjuk meg az alkalmat és ne féljünk kezdeményezni. A legrosszabb ami történhet, hogy nemet mond a másik, de akár egy ilyen happy end is lehet a mese vége.

A videóban szereplő két fiatal valószínűleg nem gondolta volna a reggeli forgalomban hajtva, hogy aznap megváltozik az életük és semmi sem lesz már ugyanolyan mint előtte. A videó előzményét sajnos nem ismerjük, de valószínűleg a bátor fiú már egy korábbi útszakaszon kinézte magának a bájosan mosolygó szőke lányt. Nem is habozott sokáig, egy piros lámpánál azonnal megragadta a kínálkozó alkalmat és lepattanva a motorjáról azonnal bedobta magát, hogy meghódítsa szíve hölgyét.

Nem is sokat teketóriázik, megosztja a nézőkkel a tervét, miszerint elkéri a lány számát, majd az ablakhoz lépve valóban ezzel a kérdéssel indít.

A valóban nagyon cuki és mosolygós szemmel láthatóan zavarba jön, de az rögtön látszik, hogy tetszik neki a bátor lovag.

A pozitív válasz után még feltesz pár fontos ismerkedő kérdést (szeretne-e megházasodni, szeretne-e gyermeket és mennyit) végül pedig egy csókot is kér, ám sajnos a lámpa zöldre vált és a motos Rómeónak vissza kell rohannia a magára hagyott járművéhez. A kamera még egy ideig forog, egymás mellett hajtanak és a lány többször belemosolyog a kamerában, ezután pedig...

A hihetetlen folytatást megnézhetitek a videóban, garantált a boldogságfröccs.

Világosan kitűnik a videóból, hogy a merészség és a lányok udvarias, kedves, de határozott megszólítása és a kezdeményezés egyáltalán nem ment ki a divatból. Szóval hajrá fiúk, na szalasszátok el a pillanatot és higgyetek abba, hogy semmi sem lehetetlen, különben lehet, hogy álmaitok nője sétál ki az életetekből.

Az egyszer biztos, hogy a megismerkedésük története hihetetlen és alig várják, hogy a gyönyörű gyermeküknek is elmeséljék. Ti ismertek hasonlóan szép sztorit? Ha igen, küldjétek el nekünk nyugodtan, mi pedig megjelentetjük, mert a mai világban nagyobb szükség van az ilyen pozitív csodákra, mint eddig bármikor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás