promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Benedek Tibor gyönyörű özvegye, Epres Panni
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lassan három éve már, hogy a történelem egyik legjobb sportolója, Benedek Tibor elhunyt.

Benedek Tibor nem csak a magyar vízilabda és a sport egyik legnagyobb alakja, hanem a világtörténelem egyik legjobb és legsikeresebb sportembere is. A háromszoros olimpiai bajnok csillag nagyon fiatalon már belecsöppent az élsportba, hogy aztán onnan csak halála előtt nem sokkal szabaduljon el. Már 1991-ben, alig 19 évesen részt vett élete első felnőtt vízilabda-világbajnokságán, ahonnan a társaival együtt bronzéremmel térhetett haza. Az egykori gerincferdüléses kisfiúból végül a sporttörténelem egyik legnagyobbja lett. Sikerei pedig edzőként is folytatódtak, az elmúlt évtizedben legendás főnökétől, Kemény Dénestől vette át a stafétát a nemzeti csapat élén, aminek egy 2013-as vb-győzelem volt a csúcsa. 

2018-ban már tudott a súlyos betegségéről Benedek Tibor, és bár kicsit visszavett a felfokozott életritmusából, még mindig edzette az újpesti csapatot. Hosszas küzdelem után, megfogyva, bár törve nem, 2020. június 18-án lejárt az ideje a földi paradicsomban. Olimpiai hősünk mindössze 47 évesen eltávozott. Éppen annyi idős volt, mint amennyi szeretett felesége, Epres Panni lesz idén októberben. Az egykori manöken és divatmodell egész élete Benedektől szólt. Ugyanis már fiatalon is párkapcsolatban éltek, majd jó időre eltávolodtak egymástól. A vízilabdázó idol Olaszországban légióskodott, ott csinált magának karriert, és vette házasodott meg olasz szerelmével. 1999-ben Rómában született meg első gyermeke, Ginevra. Később a legendás sportoló visszatért Magyarországra, és másodjára ár nem tévesztette szem elől Pannit. Több évnyi együttélés után 2010-ben megházasodtak. Két gyerekük született: Mór (2007) és Barka (2009). 

Panni azóta is egyedül neveli gyermekeit, hogy Benedek Tibor elhunyt 2020-ban. A csodaszép családanya pedig lassan közeledik az ötödik x-hez, ám természetes szépsége és kedves arcvonásai mit sem koptak az eltelt évek alatt. Pannit a minap az Index idézte, a még mindig keresett modellnek és reklámszereplőnek számító hősnőnk ugyanis a nemrég mozikban debütált "A nemzet aranyai" című dokumentumfilmről nyilatkozott:

Nekünk minden napunk azzal telik, hogy emlékezünk, de boldogsággal emlékszünk mindenre. Az, hogy ez a film megszületett, nem volt nehezebb, mint minden más hétköznapunk.

Az alkotás még mindig megtekinthető a mozikban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás