promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férfi megkocogtatta a falat az új házában, majd jött a döbbenet - izgalmas sztori rejtett folyosokról, a nyomozás egy kép után indult el
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyomozást egy rejtélyes ajtó indította el, amely a régi képeken szerepelt még, majd eltűnt.

Ha új ingatlant vásárolunk, bizony nagyon sokszor csapdába kerülünk, miután beköltöztünk Magyarországon is, hiszen még a legelején nem nagyon nézzük meg a ház infrastruktúráját, ha valami nagyjából jónak látunk, talán könnyebben megyünk bele a dealbe is. És a hibák csak később jelentkeznek, a vízcsöveket kell kicserélni, vagy az árammal van valami probléma, esetleg a tető van ramaty állapotban, de ezt már csak akkor látjuk, ha felmászunk a padlásra, hsizen sokan csak utána merészkednek fel először oda, miután már megvették a házat.

Ám nem csak ilyen problémák jöhetnek, sőt, lehet, hogy valakik örülnek is akkor, amikor egy titkos szobát vagy folyosókat fedeznek fel a házban, amely nem is volt rajta az alaprajzon. Ez tehát kétélű fegyver lehet, okozhat gondot, és lehet pozitív meglepetés is.

A TikTok pedig tele van ilyen nagyon érdekes felfedezésekkel.

Freddy Goodall ingatlanfejlesztőként dolgozik, és a házának a régi fényképeit nézegette, amikor feltűnt neki, hogy a 19. század végén készült fotón az egyik szobában van egy ajtó, ami most nem látszódik sehol, pedig ez az ajtó bizony egy másik szobába vezetett. Végül egy könyvespolc mögött találta meg az ajtó maradványait, amelyek egy titkos szobába vezettek, de a legmeglepőbb majd csak most következett.

Újabb és újabb titkos szobák, rejtélyes átjárok, létrák futottak mindenhol.

Freddy pedig arra gondolt, hogy valószínűleg ez a rendszert alkotó folyosórengeteg a falban azért volt, hogy még nagyon régen a szolgák ezeken keresztül szökhettek meg az ingatlanból. A ház amúgy több mint 500 éves, Freddy pedig az egyes titkos szobákban még feljegyzéseket is talált a ház történetéről.

Freddy gondosan regisztrálta is a titkos szobák felfedezését, amelyből összeválogatott egy elképesztően izgalmas videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás