promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fehérneműs táncosnő volt Balogh Levente asszisztens-jelöltje, a Vízkirály így reagált a beismerő vallomásra
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Könnyek között vallott éjszakai munkájáról Az álommeló versenyzője.

Bár az RTL nagy reményekkel indította el Az álommeló-t, egyelőre úgy tűnik, a nézőket nem tudja lekötni Balogh Levente elnöki asszisztensi pozíciójáért folytatott küzdelem, ami során a versenyzők jobb napokon prezentációkat tartanak és reklámfilmeket forgatnak, rosszabb esetben pedig autót mosnak, vagy virágot árulnak és cipőt pucolnak az utcán.

Az álommeló-nak csupán a nyitóepizódja tudott kielégítő számokat hozni, de mostanra iszonyatosan gyenge nézettséget produkál. Pontos számokat mutatják, mennyire nagy bukás az RTL új reality-je.

A legutóbbi adásban Balogh Levente kapásból három versenyzőt zavart haza. Az elnöki asszisztensi munkáért güriző szereplőknek kisebb csapatokba verődve kellett kivonulniuk az utcára, és gyakorlatilag a semmiből pénzt csinálni. Volt, aki cipőpucolással és masszírozással, míg mások szélvédő mosással és viccmesélésekkel igyekeztek minél több pénzt keresni; végül a leggyengébben teljesítő csapat mindegyik tagját személyes beszélgetés nélkül kitessékelték a versenyből - azt a csapatot, akik jó ötletnek gondolták a téli hidegben minigolfra invitálni a járókelőket.


Miközben a legtöbben az utcákon pénzt kerestek, Anett jutalomból személyesen elbeszélgethetett Balogh Leventével, aki egy tál sushi mellett hallgatta meg a jelöltet. Anett jobbnak látta elmondani, hogy korábban kénytelen volt két munkát vállalni: míg napközben óvónőként dolgozott, éjszaka fehérneműs táncosnőként kereste a pénzt.

„Az óvodába hét órára mentem dolgozni. Ott voltam fél kettő-kettőig. Hazamentem, aludtam, felkeltem ilyen hat órakor. Elkészültem, mentem kilencre-tízre dolgozni, ott voltam hajnali háromig és hatkor keltem”

Anett nem azért ment ilyen helyre dolgozni, mert ahhoz volt kedve, hanem mert az édesanyjának szeretett volna ezzel segíteni, aki egyszer leesett a lépcsőn, és két szalagja is elszakadt. Kétmillió forintba került a műtétje, és Anett mindenképpen meg akarta adni ezt neki.

„Őt szeretem a világon a legjobban, és nem tudom, hogy tudom meghálálni neki, hogy ő a világra hozott és életben tartott, és én neki ezzel úgymond tartozok”

- mesélte könnyek között a versenyző, Balogh Levente pedig némán végighallgatta őt.

A történet után a Vízkirály megígértette Anettel, hogy soha többet nem fog sem ilyen, sem pedig ehhez hasonló helyen dolgozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás