promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra együtt a pofára esett hollywoodi sztárpár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jelek szerint ismét belobbanóban a szerelem Jason Sudeikis (Förtelmes főnökök) és Olivia Wilde (Doktor House) között.

Évekig Hollywood álompárjának számított az előző évtizedben Jason Sudeikis és Olivia Wilde duója. Azonban a páros kapcsolata úgy tűnt 2020-ra menthetetlenül megromlott, és eljegyzésük felbontására került sor. Pedig állítólag a Förtelmes főnökök és a Ted Lasso című sorozat sztárja mindenképp béküli szeretett volna, ám ex-mennyasszonya hajtatatlannak tűnt. Ugyanis a való életben is roppant különcnek számító Olivia ekkor már újra rátalált a szerelemre, mégpedig az énekesből lett színész, Harry Styles oldalán.

Azonban mára már szakított Styles is a színésznővel, lévén nem tudta elviselni annak diktátor hozzáállását mind a magánéletüket, mind a karrierjét illetően. Állítólag a féltékeny nő nem nézte jó szemmel a saját rendezésében készülő Nincs baj, drágám! forgatásán, hogy fiatalabb szerelme jó viszonyba került a másik főszereplővel, Florence Pugh-vel.

[[sud3]]

Mindeközben Sudeikis és Wilde a bíróságon is harcolt egymással, mégpedig a gyermekeik elhelyezését és láthatását illetően. A pletykák szerint kapcsolatuk teljesen megromlott, és ott tettek keresztbe egymásnak, ahol csak tudtak. Többször is szándékosan hozták egymást kellemetlen helyzetbe, hogy aztán jobb helyzetbe kerülhessenek a bíróságon. Arról pontos információ nincs, hogy miként egyeztek meg a 2014-ben született Otis és a 2016-os Daisy sorsáról. A jelek szerint most mégis hatalmas fordulat lehet az ügyükben. Ugyanis a kilencedik életévében járó Otis boldogan konstatálhatta, hogy eddig haragban lévő szülei együtt izgultak érte a minap az iskolai focimeccsén.  Az ott készült fényképek tanúsága alapján leszűrhető, hogy immár szent a béke. Talán a szerelem is újra rájuk talál?  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás