promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palácsik Lilla nagyon kellemetlen helyzetbe hozta Visváder Tamást
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Visváder Tamásék szeretnek franciázni, Bódi Csabi pedig sokat gondol a szexre. 

A TV2 Ütős Ötösének tegnapi vendégei volt Palácsik Lilla és Visváder Tamás is, akik Bódi Csabiékkal csaptak össze. A Visváder páros végül nyeremény nélkül távozott, mert Tamás a végjátéknál nem tudott elég pontot összeszedni. Bódi Csabiról pedig kiderült, hogy meglehetősen sokat gondol a szexre. 

Ám voltak a műsornak kínosan pikáns részei is a Palácsik-Visváder párosra nézve, hiszen többször is bepillanthattunk a szexuális jellegű gondolataikba. Az egyik kérdés során ezt kérdezte Tilla Palácsik Lillától. :

"Mondjon valamit, amit csak egyszer használunk!"

Vajna Timi húga nagyon zavarba jött és válasza az óvszer volt, de férje a háttérben csak a fejét fogta, neki ugyanis nem ez a válaszlehetőség ugrott be elsőnek. Végül az óvszer jó válasznak bizonyult, de nem elég jónak. A játék lényege ugye, hogy random 100 embert megkérdeznek egy-egy kérdésben, és az általuk válaszolt legnépszerűbb válaszok érnek pontot. Ebben a kérdésben az óvszer csak a második legnépszerűbb válasz volt, az első pedig a wc papír, amit a Bódi csapat jól mondott. 

De Palácsikéknál más pirulós pillanat is volt a műsorban. Kiderült ugyanis, hogy abban, hogy Visváder Tamás annak idején sikeresen megtudta hódítani Lilla szívét, nagy szerepet játszott a francia nyelv. 

Tamás egy ideig Franciaországban élt és ráragadt egyfajta akcentus is, ami nagyon szexinek hangzott Lilla szerint.

"Mikor részegen bulizni hívott telefonon keresztül franciául az nagyon szexi volt"

-mondta róla felesége. 

A TV2 mondjuk egy jóval pikánsabb dolgot látott bele ebbe a történetbe, és a franciázás alatt a 69-es szexpozitúrát értette, hogy annak köszönhetően jött össze a páros. 

Bódi Csabinál pedig előfordul, hogy többször is hordja ugyanazt az alsógatyát, és egy liftben akár nyilvánosan is szexelne, derült ki az egyik kérdésből. De megismerkedésükről is beszélt feleségével, Ginával, akivel a házasságuk előtt még egymás kezét sem fogták meg. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás