promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle ismét kihúzta a gyufát Vilmoséknál, meg fogsz lepődni, hogy miért nem lesz ott Károly koronázásán
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin és Meghan között egyre rosszabb a viszony. 

Vilmos herceg és Kate Middleton egy királyi szakértő szerint valószínűleg "megkönnyebbültek", hogy Meghan Markle kihagyja majd III. Károly király május 6-i koronázását.

Eloise Parker író azt mondta, hogy a 40 éves herceg és a 41 éves walesi hercegné azért érezheti magát nyugodtan a sussexi hercegné távolléte miatt, mert "kevesebb hangsúly lesz így rajtuk, hogy ki hova néz, mt csinál, hogyan viselkedik, és minden mást is figyelnek. Sokan már annyira kielemzik Katalinékat, hogy akár már a szájukról is olvasnak és mindent górcső alá vesznek. 

"Mindent szigorúan titokban fognak tartani, és azt hiszem, Katalin számára az a tény, hogy Meghan nem vesz részt az eseményen, segít neki abban, hogy ez így is maradjon"

-mondta a királyi szakértő.

Vilmos és Katalin nem nyilatkozott arról, hogy mit éreznek valójában azzal kapcsolatban, hogy Markle kihagyja a monumentális eseményt. Források korábban azt mondták, hogy Sussex hercegnéjének "őszinte és hiteles" döntése részben azért született, mert a királyi családdal továbbra is "kínosak" a dolgok köztük, és ebben Harry herceg nemrég megjelent botránykönyvének is szerepe van.

Vilmos herceg és Harry herceg viszálya évekre nyúlik vissza, de még ennél is több családi problémára derült fény utóbbi januárban megjelent memoárjában, a "Spare=Tartalék" című könyvben.

A bombasztikus könyvben Harry egy fizikai összetűzésről írt, amibe egyszer bátyjával keveredett, és egy forrás szerint a leendő király megbocsáthatatlannak tartotta a megnyilatkozást. Middleton a maga részéről szintén "felháborodott és megbántódott" azon, hogy Harry a memoárban leleplezte a Markle-lal való fagyos kapcsolatát.

A feszült érzések azonban kölcsönösek, mivel Harry azt állította, hogy ő és felesége "intézményes kiközösítést és rossz bánásmódot" tapasztaltak a királyi család vezető tagjaiként eltöltött idejük alatt.

De a 2 család közti dráma nem az egyetlen ok, amiért Markle nem lesz ott Károly király III. nagy napján.
Meghan Markle a fia, Archie születésnapjára akar koncentrálni, ami egybeesik a koronázás dátumával.

"Kizárt, hogy Meghan kihagyja a fia születésnapját"

- mondta egy bennfentes.

Bár a 41 éves Markle, a 3 éves Archie, és az 1 éves Lilibet nem lesz jelen Károly koronázásán, a Buckingham-palota szerdán korábban megerősítette, hogy Harry herceg ott lesz a londoni Westminster apátságban, hogy megnézze, amint édesapját Anglia királyává koronázzák - írja a Newsweek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás