promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkopogtatta a fiatal pár a fürdőszobában a falat, kész pokol volt az, ami utána következett - a magyarázat az igazán döbbenetes
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rémálomszerű dolgot találtak.

Az elmúlt években az ingatlanvásárlások nyomán újabb trendek kezdődtek, és főleg a kovid alatt az emberek elkezdtek jobban figyelni az otthoni környezetükre, így pedig nagyon sok helyen elindultak a felújítások. Sokan maradtak otthon, a homeoffice intézménye sosem látott megasságokba jutott, és ezáltal az otthonok felvirágzásnak indultak, persze ez jócskán megemelte a felújítási költségeket is.

És közben egy újabb trendet figyelhettünk meg felemelkedni, ez pedig a felújításokkal foglalkozó csoportok felpörgése a közösségi terekben. Elsősorban a Facebook-on jöttek létre az ilyen, felújítási tippekkel és tanásokkal foglalkozó közösségi terek, ahol az emberek ezekről a dolgokról nyíltan is beszéltek. Az Instagram-on elsősorban a szép házaikat, frissen felújított tereiket mutogatták a felhasználók. 

És eközben a Toktok-on elindult egy újabb trend, amelyben a friss ingatlantulajdonosok olyan esetekről számoltak be, amikor titkos szobákat, rejtett alagutakat vagy járatokat találtak a házaikban. A legtöbb nézettséget produkáló eset az volt, amikor a fürdőszobában egy hideg fal kibontása után nem mindennapi dolgot találtak az ottlakók:

Egyre több hasonló tematikájú videó jelenik meg a rejtett szoba hashtag alatt, sokszor valamiféle hibáról van szó, amelyről az előző tulajok nem szóltak. Néha viszont olyan érdekesség is akad, hogy bizony az előző tulajok sem tudtak róla, hogy ott van egy rejtett szoba. A Mirror most egy olyan esetről számolt be, amikor a fürdőszobában a megkopogtatott fal mögött tárult fel valami egészen horrorisztikus.

A fiatal pár a fürdőszobában talált egy rejtett szobát, ami tele volt pókhálókkal, lim-lomokkal, és valamifvel, ami egészen hátborzongató. Ott volt ugyanis egy nagyon régi, vaskeretes ágy is, amely egyszemélyes volt, ráadásul ami fokozta a furcsaságot azaz volt, hogy ez egy gyerekágy volt. Az inagtlantulajdonsok nem hagyták annyiban a dolgot, és az előző tulajtól kérdezték meg, hogy pontosan hogy került oda az ágy.

A válasz pedig meglehetősen meghökkentő volt.

A volt tauljdonso elmondta, hogy ez egy régi, viktoriánus kori ágy, és a gyereke forgatott egy horrorfilmet az alagsorban, ezért alakították ki ezt a helyiséget. Majd már nem foglalkoztak vele, így maradhatott ott az így évekig. Szóval az, amit a pár horrornak tapasztalt első blikkre, valóban horror volt, csakhogy volt magyarázat is. A Mirror oldalán láthattok erről a helyiségről képeket is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás