promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan döntést hozott a sztárséf a házasságával kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon is rengeteg rajongója van a bohém szakácsnak, aki most fontos lépésre szánta el magát. 

Szinte nincs is ember a Földön, aki ne ismerné a világ egyik leghíresebb séfjét és étterem-tulajdonosát, a még mindig kölyökképű, de hamarosan már 48 éves Jamie Olivert. A brit sztárszakács már több, mint két évtizede számít az egyik leghíresebbnek a szakmájában. Oliver nevéhez fűződik az olasz konyha modernizálásának felfuttatása az Egyesült Királyságban, miközben rengeteg jótékonysági akcióba is beszállt. 

A csak "meztelen szakács" becenéven elhíresült szakember nyitott már éttermet tehetséges, de rászoruló fiatalok számára is, akik a lehetőségnek köszönhetően elindulhattak a lejtőn fölfelé a gasztronómia és a munka világában. A jó Jamie rengeteget lobbizott egykor a nagy britanniai közétkeztetés megreformálásáért, több kormányon is átívelt az a lelkiismeretes és stresszes munka, amit ebbe ölt. 

Ugyan korábban szóltak arról a hírek, hogy a temérdek TV-műsorral és szakácskönyvvel is büszkélkedő férfi házassága zátonyra futott, abból mindig sikeresen megújultak a feleségével, Juliettel. Párosuk már 18 éves koruk óta együtt van, házasságuk pedig 2000-ben köttetett, azóta öt gyermekük is született. Két fiú és három lány. A Sunlegfrissebb híre szerint most sem problémáról kell beszámolnunk. A házaspár és gyermekeik ugyanis a minap a Maldív-szigetekre utaztak, hogy megújítsák esküjüket a karibi naplementében. Állítólag az eseményhez kimondottan Jamie ragaszkodott, és nem a nyilvánosságtól mindig is tartó Jools. A lap arról ír, hogy a szakács addig szerette volna megerősíteni házasságukat, amíg a gyerekeik mind velük vannak, és nem reppennek ki a családi fészekből. Sok boldogságot!

Jamie legújabb BBQ receptje a maldívi nyaralásról inspirálva: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás