promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az őrjítően dögös Takács Zsuzska cickói a legkerekebbek ebben az országban, Zámbó Krisztián szerelme egy igazi bombázó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Takács Zsuzska teste hihetetlenül csábító, és ezt újabb képekkel tudjuk bizonyítani.

A legendás Zámbó Jimmy fia, Krisztián már sok-sok éve együtt van a modellként és influenszerként ismert Takács Zsuzskával, de eléggé se veled, se nélküled kapcsolat az övék, legalábbis abból kiindulva, hogy annyiszor szétmentek már, hogy azt már szinte számolni se lehet – pár hete is volt egy komolyabb mosolyszünet, ami után azt mondta az énekes, hogy ennyi volt, vége, aztán mégis kibékültek.

Már-már komikus kívülről nézve Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsanna/Zsuzska/Zsuzsika kapcsolata, de ők tudják, hogy mi a jó nekik, boldogok-e együtt. A közös szerepléseik alapján kifejezetten jó párost alkotnak, remekül kiegészítik egymást és sokat nevetgélnek, viszont nem tudhatjuk, hogy milyen valójában az életük – de most úgy tűnik, hogy együtt vannak, és ismét kiegyensúlyozott közöttük minden.

Takács Zsuzska a minap kirakott magáról pár friss, elképesztően vadító fotót, amiken látszólag melltartó nélkül pózol, és mondjuk úgy, hogy valószínűleg elég hűvös volt ott, ahol a felvételek készültek, mivel olyasmi is látszódik a képeken, amit alap esetben csak Zámbó Krisztián láthatna – szóval bizonyos szempontból mondhatni intim lett a csinos híresség posztja.

Ha a fotók nézegetése közben nagy nehezen túl tudunk lendülni Takács Zsuzska ellenállhatatlanul nőies látványán, akkor észrevehetjük, hogy a háttérben ott van pár aranyos tehén is, szóval a modell nemcsak feltüzelte a felvételekkel a követőit, hanem még egy kis különlegességet is hozott nekik, hiszen az influenszerek körében nem éppen mindennaposak az ilyen posztok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás