promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban fújta fel a szoknyáját a szél, a bugyijára szegeződött minden tekintet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritka pillanat élő adásban.

Manapság már olyannyira videók közepette éljük az életünket, hogy valószínűleg több ezer olyan felvétel kering az interneten, amelyeken bizony véletlen olyan dolog történik, amelyekről korábban nem készültek felvételek. A bakivideók a kilencvenes években élték virágkorukat, de a YouTube hihetetlen népszerűségének hála igazából sosem fognak kimenni a divatból, Magyarországon is elképesztő népserzűségük van. Az már megszokott dolog, hogy egyes koncerteken vagy hivatalos eseményeken sztárokról készülnek olyan videók, amelyek többet mutatnak a kelleténél, vagy éppen olyan helyre láttatnak be, ahova nem kellene.

Azonban élő adásokba nagyon ritka, hogy bekerülnének olyan bakik, hogy a műsorvezetőnek látszódik például a fehérneműje. Bár volt már rá példa, de a tévés bakik között inkább az elszólások és a harmadik fel lebontásai népszerűek. Nagyon sokszor esik meg például, hogy olyan tárgy vagy olyan szereplő kerül be az élő adásban akinek nem kellene ott lennie. Legutóbb egy olyan videó lett nagyon virális, hogy az időjárás-jelentés közepette megérkezett a műsorvezető kutyája a stúdióba.

Belgiumban azonban élő adásban egy olyan eset történt, amire még nem nagyon volt példa. Nem a műsorvezető került fura helyzetbe, nem neki fújta fel a szél a szoknyáját, hanem egy olyan résztvevőnek, aki passzívan szerepelt a videóban. Csak elment a kamera előtt, de olyan nagy volt a szél, hogy felfújta a szoknyáját.

Talán ő sem vette észre, hogy bekerült élő adásba, íme a televíziótörténei fura eset:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás