promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtően formás cickóit mutogatja Vajna Timi, cenzúráznia kellett a brutálbevállalós képeket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Timi nagyon dögös, egy csipkés, áttetsző felsőben pózolt.

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea jelenleg Los Angeles-ben él, és ugyan nagy titokban tartja a magánéletét, annyit elvileg lehet tudni róla, hogy a párja már egy ideje megkérte a kezét, éppen az esküvőt tervezgetik, közben pedig nagyon próbálkoznak, hogy összejöjjön nekik a baba, és végre családot alapíthassanak – sőt, egyes pletykák szerint már megvolt az esküvő is, de nem akarják nyilvánosságra hozni.

Vajna Timi csak ritkán jelentkezik, nem sűrűn posztol a közösségi oldalára, de amikor kirak valamit, azzal általában rendesen felkavarja az állóvizet. Aki követi őt, az tudja, hogy a legtöbb általa megosztott tartalom arról szól, hogy ő csábító pózokba vágja magát és megmutatja a világnak a tökéletes testét – a visszajelzések alapján ezzel senkinek sincs gondja, sőt, a rajongói még örülnek is neki.

Természetesen most is egy vadító poszttal jelentkezett a gyönyörű Vajna Tímea, aki egy fekete, csipkés, enyhén áttetsző ruhába bújt, és úgy kápráztatott el minket a formás kebleivel – de a képeket cenzúráznia kellett, nehogy olyasmi látszódjon rajta, ami már túl intim, cserébe viszont egy bikinis fotóval is kedveskedett nekünk, szóval egyáltalán nincs okunk panaszra.

Vajna Timi a felvételek alapján bomba formában van, sose volt még ilyen szép. Nem tudjuk, hogy pontosan mi a titka, de az biztos, hogy remekül néz ki, és pillanatok alatt képes bárkit az ujjai köré csavarni, szóval nem meglepő, hogy ennyi hűséges hódolója van – a kommentek is szinte csak dicséretekből, és szívecskés, illetve tüzes hangulatjelekből állnak, vagyis ismét sikerült sokakat boldoggá tennie a csinos hírességnek.

Itt lehet megnézni a fent említett képeket Vajna Tímeáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás