promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lottie Moss nem sokat takar gigantikus melleiből, majdnem össze is omlott az oldal a szexi képei miatt
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kate Moss húga egyáltalán nem szégyenlős a szexi testét illetően, de a szájával sokak szerint történt valami.

Lottie Moss még csak 25 éves de már olyan világmárkákkal dolgozik együtt mint a Chanel és a Calvin Klein. Rengetegen ismerik a nevét, igaz leginkább a Moss vezetéknév miatt. Kate Moss húga (vagyis féltestvére) viszont a modellszakmán belül is leginkább meztelenséggel és szexi teste mutogatásával hívja fel magára a figyelmet, és saját OnlyFans-oldala is van. 

Lottie Moss semmilyen terén nem fogja vissza magát, és gyakorlatilag közösségi oldalaiat nézve az ember láthatja, hogy lelkileg nagyon nem lehet rendben vele valami, mert gyakorlatilag teljesen prostiként hirdeti magát. Kate Moss egyébként nem nagyon tartja a kapcsolatot húgával, és nem is nagyon segíti őt a modell pályán. Lottie Instagram-oldala is tele van szexi, fehérneműs képekkel róla, emiatt egyszer már le is tiltotta őt az Instagram. Azóta a perverzek játszóterén, az OnlyFansen tarol, és olyan sokan kíváncsiak testére, hogy majdnem össze is omlott az oldal, mikor regisztrált.

Lottie Moss már le is tett arról, hogy valaha is olyan szupermodell státuszba emelkedhet mint híres testvére, és már nem is érdekli őt a kifutók világa. Jól érzi magát a szexis képeivel és az ő rajongói egészen más körből kerültek ki mint Kate Mossé-i.  Lottie így nyilatkozik nővérével való kapcsolatáról:

"Amikor elkezdtem, mindig csak Kate Moss húga voltam. Ezzel nagyon nehéz volt számomra felnőni, főleg, hogy nem álltam olyan közel a nővéremhez (még most sem igazán van kapcsolatunk, amiről sosem beszélek). De akkoriban azzal bombáztak, hogy az emberek állandóan a nővéremről kérdeztek - elmentem a barátaim házába, és a falakon képek voltak róla -, és ez tényleg sok elhagyatottsági problémát váltott ki belőlem"

- nyilatkozta az angol Glamournak. 

Új fotóján (fent) is csak egy vékony bugyit visel, és hatalmas melleit próbálja takargatni, de azok olyan nagyok, hogy még így is látszanak a képen. Az egyik kommentelő viszont nem csak Moss melleire figyelt fel, hanem egy érdekességet is észrevett a képen. 

"Mi történt a száddal?"

-kérdezte. Valószínűleg ezzel arra utalt, hogy az aktmodell szája szokatlanul duzzadt a fotón, de Lottie Moss nem fűzött hozzá kommentárt. 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás