promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly veszélybe került Rihanna, csak a rendőrség tudta megmenteni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyönyörű énekesnő nem ijedős típus, de ami most történt vele, még őt is szabályszerűen sokkolta.

Rihanna korunk egyik legnagyobb könnyűzenei sztárja. Nem véletlenül számít igazi állócsillagnak a showbiznisz tünékeny csillagoktól fénylő égboltján, hiszen már többször is bizonyította tehetségét és sokszínűségét. Énekesnőként futott be, majd filmes szerepet is vállalt, végül, de nem utolsósorban elindította saját és mára rendkívül sikeressé vált divatmárkáját, a Fentyt. Kevesen mondhatják el magukról, hogy ennyire fiatalon ilyen sikeresek lennének, azonban ennek is megvannak az árnyoldalai is.

A gyönyörű, fiatal énekesnő alighanem sokak számára maga az álomnő. Megbecsülni is nehéz lenne rajongóinak a számát, azonban az ő szíve már foglalt. 2020 óta hivatalos a kapcsolata a szintén barbadosi származású rapperrel, ASAP Rockyval. Történetük mesébe illő.

Közel egy évtizedig voltak közeli barátok, majd számos közös munkát követően kapcsolatuk egészen új szintre lépett és rájöttek, hogy őket egymásnak teremtették az égiek. Szerelmük azóta is töretlen, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már született egy közös gyermekük, Rihanna pedig éppen most várja a második babát. Ritkaságszámba megy manapság, hogy két fiatal és ennyire sikeres sztár ilyen hamar elköteleződjön egymás mellett. Kapcsolatuk mindenki számára jó példaként szolgálhat.

Sajnos azonban vannak, akik nem egészen így gondolják. Például annak a rémisztően bizarr történetnek a főszereplője, ami most esett meg a szépséges sztárral és amiről a Page Six számolt be.

Rihanna Beverly Hills-i otthonánál csütörtökön nagy erőkkel jelent meg a rendőrség.  Sokan csak találgatták, mi történhetett és aggódtak, nehogy valami baj érje az énekesnőt. Mint kiderült, félelmük nem volt teljesen alaptalan. Egy megszállott és fülig szerelmes rajongója ugyanis egészen a keleti parton fekvő Dél-Karolinából utazott Kaliforniába, hogy Rihanna házába beosonva szerelmet valljon neki és megkérje a kezét. Pechjére a birtok biztonsági emberei nem voltak ennyire romantikus hangulatban és gyorsan leteperték a józan eszét valahol félúton elveszítő Don Juant. A férfit később bilincsbe verve vitték el a rendőrök, azonban rövid kihallgatást követően szabadon távozhatott.

A szerelem tényleg nem ismer határokat, a nagy kérdés, csak az, hogy vajon mit szólt ehhez ASAP Rocky? Aligha ilyen édeshármasról álmodozhatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás