promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felpiszkálóan izgalmas MILF lett Adam Sandler és a Nagyfiúk kedvenc színésznőjéből
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Maya Rudolph különleges szépsége már Adam Sandler Nagyfiúkjában feltűnt, ezt magyar-afro-zsidó származásának köszönheti.​

Pár nappal ezelőtt már foglalkoztunk a Nagyfiúk legnagyobb sztárjával, Adam Sandlerrel. A komikus színész leggyakoribb magyar hangját, Csőre Gábort szerettük volna megmutatni hűséges és érdeklődő olvasóinknak. Ma azonban nem egy tehetséges szinkronszínészünk van soron, hanem közvetlenül Sandler egyik legkedvencebb kollégája, Maya Rudolph. Az érdekes és karakteres arcú színésznő az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb vígjáték-karakter megformálójának, illetve komikájának számít. 

Az 1972-ben született Rudolph nem csak mozifilmekben és Netflix-alkotásokban szerepel (akár Sandlerrel karöltve), hanem különböző és változatos televíziós sorozatokban is. A kedves és szeplős arcú Maya hol epizódszerepben, hol állandó szereplőként alakít emlékezeteset. Sőt, a tengerentúlon legendás Saturday Night Live-nak is rendszeres fellépője, amiben gyakran kamatoztatja is politikához való hozzáállását. Bár az SNL-ben leginkább a republikánusok és Donald Trump ostorozásában vesz részt előszeretettel. Magyarországon mégis alighanem a Nagyfiúk két részt megélt univerzumából lehet ismerős, 

Rudolph a 2010-es első és a 2013-as második epizódban játszotta el Chris Rock karakterének munkától és családi élettől kiégett feleségét, Deanne-t. Ugyan a két vígjáték nem jelentenek szakmai csúcsot, azért csak besöpörtek a mozi-pénztáraknál egyenként 2-300 millió dollárt. Továbbá nemzetközi ismertséget is hoztak a színésznő számára. Akire idehaza is felfigyeltek a TV-nézők, és az internetes keresések alapján nem csak azt nyomozták ki, hogy a sikeres rendező Paul Thomas Anderson a férje. Azt is meg lehet tudni az internetről, hogy a többszörös Emmy-díjas művésznő édesanyja részéről afro-amerikai származású, édesapja pedig nagyon kevert etnikumu askenázi zsidó, és elsősorban litván gyökerű, de német és magyar felmenőkkel. 

Maya következő munkája a legújabb, animált Tini Nindzsa Teknőcökben lesz, ahol Cynthia Utrom szinkronhangjáért lesz felelős. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás