promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forró hálószobai videó: Cameron Diaz fehér bugyiban, nadrág nélkül mutatta meg csúcsbombázó idomait az egyik legikonikusabb filmben a 2000-es évek elejéről
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cameron Diaz a karrierje során nagyon sok kis intim jelenetben szerepelt, de a Charlie Angyalaiban lejtett bugyis tánca mindent felülírt.

Cameron Diaz a világ egyik legszebb színésznője, igéző pillantása és gyönyörű szemei valószínűleg mindenkinek beleégtek a retinájába, egyszer vagy éppen többször is. Kilenc évvel ezelőtt azonban váratlan fordulat következett be karrierjében, és hátat fordított a filmezésnek. Simán megeshet, hogy nagyon sok embernek ez Magyarországon sem tűnt fel, hiszen annyi ikonikus filmet forgatott élete során, amelyeket folyton pörgetnek a televíziók, hogy ez simán megérthető.

Pedig a karrierje már a kezhdetek kezdetén sem volt szokványos, nem kis filmekkel kezdte, hanem azonnal belecsapott a lecsóba, a csúcson indította a filmes pályafutását, miután egy partin beajánlották A Maszk című film kasztingjára, arra a filmre, amelyben Jim Carrey-vel nyújtottak vicces párost. Ennek az információnak a tudatában még érdekesebb megnézni a kilencvenes évek egyik ikonikus alkotását, hiszen nem úgy tűnik fel a szerepben Cameron Diaz, mint egy kezdő színésznő, hanem már ebben, minden Cameron Diaz-os jellegzetesség ott van.

Bájos, szexi, elbűvölő és magával ragadó.

A legtöbben azonban a Charlie Angyalai című filmből ismerhetik őt, amelyben bizony már intimebb jelenetekben is láthattuk őt. Például a filmben van egy ikonikus jelenet, amikor a hálószobájában láthatjuk őt felébredni, és egy elképesztő tánc keretében beindítani a napot. A fehérbugyis-táncos jelenet a filmebn kívül is külön utakra tévedt, a YouTube-on is szinte minden szexi válogatásban megtalálható, ahol Cameron Diaz szexi jeleneteit gyűjtik csokorba.

Íme a jelenet, és ha még több hasonlót szeretnétek látni, IDE kattintsatok a YouTube-ra:

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás