promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A luxusfeleség újra terhes - harmadik gyerekét várja a harmadik apától
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közösségi oldalán jelentette be a hírt. 

Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője, modell, üzletasszony, influenszer, Vasvári Vivien, hogy újra anyai örömök elé néz. Ezúttal, épp aktuális vőlegénye az apa és Vivien egy macis fotóval tudatta a követőivel a babahírt, legalábbis arra utal a kép tartalma, melyhez még egy babybodnár hashtaget is mellékelt a modell, vőlegénye vezetéknevére utalva ezzel. 

Vasvári Vivien fiatal kora ellenére már 2 gyermek édesanyja, első gyereke egy kislány, Ariana, akinek az apja kiléte mai napig rejtély a nyilvánosság számára, csak annyit lehet csak róla tudni, hogy orosz származású. Második gyereke, Edvárd, Szegedi Fecsó üzletembertől van, akivel hosszú és hullámzó házasság után 2020-ban elváltak. Most pedig ismét rátalált a szerelem a 32 éves Vivire, Bodnár Zsigmond személyében, aki Balin meg is kérte a kezét. Ezt az örömhírt is a közösségi oldalon osztották meg. 

Az eljegyzős képükhöz ezt írta az influenszer anyuka:

"Régóta nem nyilatkozom a magánéletemről, de most szeretnék egy kis betekintést engedi a párkapcsolatomba. A mai világban sokszor ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét, és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy három év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az életünket. A hír igaz, IGENT mondtam!”

Vasvári Vivien szinte minden interjúban megemlíti gyerekeit, és, hogy mennyire szereti őket, volt férjével közös fiukat azóta is közösen és egyetértésre törekedve nevelik. 

Vivien az Instagram-posztjában megosztotta azt is, hogy a baba 2023 szeptemberében születik és máris rengeteg gratulációt kapott a kommentelőktől. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás