promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kozso ledöbbentette a fél országot - extrém képet posztolt magáról az énekes
Borítókép:  velvet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kozsóra rá sem lehet ismerni.

Kocsor Zsoltról, alias Kozsóról gyakorlatilag kilehet jelenteni, hogy a jég hátán is megél és valódi életművész. Szinte bármibe kezd, az sikeres lesz. Énekes, zenei producer, szövegíró, üzletember, az ország Szomorú szamurája. Ki merjük jelenteni, hogy nincs Magyarországon olyan ember, aki ne hallotta volna már Kozso nevét valaha. Jellegzetes fekete tincse, napszemüvegei, és egyedi orgánuma mind a névjegyei.

Lehet szeretni vagy nem szeretni az 58 éves zenészt, de a hatása a magyar popzenére márcsak azért is vitathatatlan, mert számos nagysikerű popcsapatot (Sugar&Spice, ShyGuys) is megálmodott, mint egyfajta magyar Simon Cowell, igaz, ez még a kilencvenes években történt. 

Az utóbbi években inkább rossz egészségéről és botrányairól lehetett hallani, nem a dalai miatt írtak róla. Egy hónapja azonban ismét a zenei munkásságával került a figyelem középpontjában, ugyanis új, mai, modern köntösbe öltöztette a Szomorú szamuráj című (talán leghíresebb) dalát, melyben többen is közreműködtek. A vélemények megoszlottak a dalról, és van, aki szerint kár volt hozzányúlni az eredetihez, de olyanok is akadtak, akiknek bejött az új stílus. 

Kozsóra hosszú idő után újra rátalált a szerelem is, és egészségileg is jobban van, így minden oka megvan újra jókedvűnek lenni. De meglepetésekből sincs hiány. Kozso mindenkit megdöbbentett, ugyanis olyan régi fényképet osztott meg magáról az Instagram-oldalán, melyen csak 16 éves és gyakorlatilag felismerhetetlen. Kozso mikrofon helyett egy gitárt tart a kezében, és még nyoma sincs a jellegzetes arcába lógó tincsének. Mintha nem is ő lenne. A zenész ezt írta a képhez: 

"16 évesen. A rock bandám legjobb gitárosával! Szóló duett. Molnár Laci és én…"

[[ins]]

Kozso régi képe valódi kommentcunamit kapott rajongóitól. Efféle hozzászólásokat írtak a fotóhoz: 

"Na jóóó, ezt imádom."

"De jóóó. Melyik vagy te?"   

Így bebizonyosodott, hogy nem csak mi döbbentünk le a 16 éves Kozso látványától, de mások sem ismernek rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás