promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: Ma újra van esély több milliárdot nyerni, rengeteg magyar izgul most
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyertesnek olyan óriási összeg ütné a markát, hogy soha többé nem kéne dolgoznia.

 Az Eurojackpot újabb sorsolása esedékes, és az egyre halmozódó főnyeremény miatt egyre több magyar ad egy esélyt arra, hogy játsszon, és ő legyen a szerencsés nyertes. Nézzük, mik a március 07-e kedd legszerencsésebb számai, melyek sordfordítóak lehetnek. 

2023-ban a tizedik héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, péntek után kedden is kihúzták a nyerőszámokat, hogy ismét gazdára lelhessen sok milliárd forint.

Legutóbb, a 8. héten kedden volt valaki őrülten szerencsés, mivel minden számot eltalált az Eurojackpoton. Ezzel 10 millió került a bankszámlájára, persze nem forintban, hanem euróban. Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. 

Most 9,4 milliárd forint volt a tét.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból. 

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Megeshet, bár 5+2 találatos szelvény most már sok sorsolás óta nem volt Magyarországon.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. március 7-én:

A-mező: 4, 11, 12, 16, 42

B-mező: 3, 5

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás