promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi szexbomba volt Sydney van den Bosch elődje a Szerencserékben
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rá sem ismerni ma az egykor betűforgatóra.

A jelenleg az ország egyik legnépszerűbb műsora, a Szerencsekerék mostani évada március 10-éig látható a képernyőkön, ám Kasza Tibi és Sydney van den Bosch előtt is volt élet. A mai fiatalok nem is nagyon tudhatják, de a Szerencsekerék a 90-es években tényleg az egész országot a képernyő elé ültette. Korábban azonban Gajdos Tamás, Klausmann Viktor és Vízy András voltak a házigazdái, a bájos betűforgató pedig a ma már 55 éves Prokopp Dóra volt. 

[[c1]]

Prokopp Dóra egyébként teljesen visszavonult a tévézéstől, de az ő nevéhez fűződik a TV Paprika indítása is. Dóra ma már anyuka, nagymama, üzletasszony, ügyvéd és már dr. Prokopp Dóraként él. Fiatalabb korában volt mentőtiszt, betűforgató, műsorvezető, vezérigazgató. Ma már éttermet vezet, négy gyermek édesanyja. Élvezi a képernyő utáni életet, és megtalálta azt a szakmát, amiben a leginkább kiteljesedhet.. 

"Nagyon sokáig bennem volt, hogy meg kell mentemen a világot. Ma már úgy gondolom, magamat kell megmentenem, vagyis nekem kell a jól működő életemmel, a boldogságommal és az örömömmel invitálás lenni mások számára is.... És akkor odafigyelnek, én meg szívesen elmesélem, hogy néhány eszköz, máshogy gondolkodás mekkora változást és különbséget tud hozni"

– mesélte a Nők Lapjában. 

Prokopp Dórát a Szerencsekerékben egész Magyarország a szívébe zárta, és csinossága, bájossága, visszafogott szexisége rengeteg (férfi) nézőt vonzott a képernyők elé. Dóra modellként is dolgozott fiatalon, de ezt a hagyományt ma már csak lányai viszik tovább. 

Így nézett ki egykor (1992) a Szerencsekerék betűforgató háziasszonya:

És így néz ki ma, 4 gyerekes anyaként és üzletasszony nagymamaként.:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás