promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászba borult Hollywood, elhunyt a Ryan közlegény megmentése legendás színésze
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szemtől szemben című filmből is ismert világsztár 61 éves volt, egy hete került kórházba.

Tom Sizemore múlt szombaton súlyos stroke-ot kapott és kórházba került. Agyi aneurizma miatt kómába esett, az orvosok pedig azt mondták a családjának, hogy a színésznek sajnos nincs sok esélye felépülni, így jobb, ha felkészülnek a legrosszabbra. Végül bekövetkezett az, amitől a legjobban féltek, ugyanis a világsztár 61 évesen elhunyt – rengetegen gyászolják őt Hollywoodban.

A magyar közönség leginkább a Ryan közlegény megmentése, Szemtől szemben, A Sólyom végveszélyben, illetve A bestia című filmekből ismerheti Tom Sizemore-t, de még hosszasan sorolhatnánk, hogy milyen remek alkotásokban szerepelt az 1989 óta tartó, impozáns karrierje alatt – a legelső mozis szerepe a Bosszú börtönében című Sylvester Stallone klasszikusban volt 1989-ben.

A többszörös díjnyertes Tom Sizemore hosszú évekig harcolt a kábítószerrel, de az 1998-as Ryan közlegény megmentése miatt összeszedte magát és tiszta lett, ugyanis ez volt a feltétele annak, hogy Steven Spielberg neki adja Horvath őrmester eljátszásának lehetőségét – ez a szerep végül teljesen új útra terelte a színész pályafutását, újabb ajtók nyíltak meg előtte.

Tom Sizemore az utóbbi években is rendkívül aktív volt, ugyanis megesett, hogy egy esztendő alatt 8-10 munkát is elvállalt, de persze egyik sem volt már akkora projekt, mint a fent említett alkotások. Hollywoodban nagyon sokan kedvelték őt, igazán remek karakterszínész volt, hatalmas űrt hagyott maga után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás