promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Brown kiborult a színpadon: tömeg közé dobta egyik rajongója telefonját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Rock ismét bajba keverte saját magát.

A rapper ismét kifordult önmagából, és ezt a legrosszabb helyen és időben tette. Megdöbbentő videó terjed a neten, miután megdöbbentő módon a tömeg közé dobta egy koncertjén egy a színpadra felhívott nő telefonját, miközben a színpadon neki táncolt. 

Brown éppen európai turnéján van, és számos városban fellép, többek között Berlinben, Párizsban, Belgiumban és Amszterdamban. A megdöbbentő eset berlini koncertje során történt, amikor nagylelkűen felhívott egy rajongót a színpadra.

A közösségi médiában gyorsan terjedő videón Rock látható, amint előadja a Take You Down című dalát, és felhív egy szerencsés női rajongót, hogy csatlakozzon hozzá a színpadra. 

Chris Brown táncolt a szerencsés rajongónak, azonban nem azt a reakciót kapta amire számított, és ezen nagyon felidegesítette magát. A meginvitált hölgy ahelyett, hogy a pillanatban élt volna, vagy Brownra összpontosított volna, elővette a telefonját, és videózni kezdte az eseményeket.  Eleinte látható, hogy Brown türelmesen kiveszi a telefont a kezéből, és távol tartja. Chris-t azonban végleg felbosszantotta, amikor a nő újra elővette a telefont, és filmezni kezdett, miközben a férfi körülötte táncolt. 

Miután a rappert teljesen figyelmen kívül hagyták, Chris pillanatok alatt kikapta a nő kezéből a telefont és eldobta még pedig egyenesen a tömegbe.

A kínos pillanatokról itt nézhető meg a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás