promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kikapós lett az anyós, mindig új srácokkal bújik ágyba, hogy óvszer nélkül szexeljenek

Kikapós lett az anyós, mindig új srácokkal bújik ágyba, hogy óvszer nélkül szexeljenek

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felelőtlen viselkedéssel komoly nemi betegségeket kaphat el.

A mindennapi életben gyakran felmerülő kérdés, hogy a családtagok mennyire szólhatnak bele egymás magánéletébe. Ez valószínűleg olyan téma, amelyben sohasem lehet egyezségre jutni, hiszen mindenkinek máshol van a tűréshatár.

Különösen igaz ez az idősebb családtagok esetében, akiktől a fiatalok több józanságot, megfontoltságot és méltóságot várnak el. Például az a nő, aki nemrég az anyósát szólta meg a Daily Star bulvárlap hasábjain keresztül.

„Az anyósom mostanában vált el, és egyelőre élvezi a korlátlan szabadságot. Fiatalabb srácokat választ szeretőinek, hetente kettővel is ágyba bújik. Mivel már beköszöntött nála a változókor, óvszert sem használ. Fogalmunk sincs, hogy a felszedett fiúknak vannak-e más szeretőik, de ez így nagyon veszélyes”

– osztotta meg gondolatait az aggódó meny, akinek persze igaza van, hiszen a védekezés nélküli szex, különösen gyakori párcsere esetén nagyon veszélyes. Ha ezt megemlítik az anyósnak, akkor az csak legyint rá, és megkéri őket arra, hogy ne gusztustalankodjanak.

A felelőtlenség emlegetése egyébként nem üres riogatás a meny részéről, ugyanis a szexuális úton terjedő fertőzések száma megkétszereződött az elmúlt évtizedben a középkorosztályban és az idősek körében.

A szifilisz és a Chlamydia még a köznapibb betegségek közé tartoznak, amit nemi úton el lehet kapni, de ennél sokkal egzotikusabb „meglepetésekben” is részesülhet az elővigyázatlan illető. Lehet, hogy az anyós a korábbinál izgalmasabb életre vágyik, de az már túl maradandó „élmény” lehet, ha elkap valami csúnya nemibajt.

Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás