promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rég elfeledett meztelen képek kerültek elő Molnár Anikóról, aki elképesztően sok pénzt keres a pucérkodással
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Anikó intim fotói még most is hatalmas érdeklődést váltanak ki az emberekből.

Molnár Anikót a Való Világ második szériájában ismerhette meg az ország a végül második helyen végző VV Anikóként, és már akkor feltűnt mindenkinek, hogy mennyire csinos és csábító. Már a villában sem volt kifejezetten szégyenlős, így nem meglepő, hogy utána különböző magazinok hasábjain láthattuk meztelenkedni őt – egyebek között a Playboy-ban is szerepelt háromszor, ráadásul a címlapon, ami nagy megtiszteltetésnek számít.

Nemrég ismét a figyelem középpontjába került Molnár Anikó, ugyanis most, 47 évesen elindította a saját OnlyFans oldalát, ami már az első pillanattól kezdve hatalmas érdeklődést váltott ki az emberekből – ez pedig azt jelenti, hogy még mindig érdeklik a közönséget a híresség bevállalós képei, vagyis az ország nem feledkezett meg róla és a formás testéről.

Kiderült, hogy Molnár Anikó mindössze pár nap alatt 800 ezer forintot keresett az OnlyFans oldalának köszönhetően a pucér fotóival, ez pedig hatalmas sikernek számít – valószínűleg felülmúlta a várakozásokat.

Annak idején sokan Magyarország egyik legkívánatosabb nőjének tartották A Nagy Ő-ben is szereplő Molnár Anikót, aki ezek szerint még mindig nagy hatással van a közönségre, és népszerűbb, mint valaha – pedig annak idején is volt pár elég merész projektje, egészen erotikus műsorokat is vállalt.

Van egy jó hírünk azoknak, akik kíváncsiak Molnár Anikó régi, meztelen képeire, ugyanis saját felelősségre most IDE kattintva megtekinthetnek párat – de IDE kattintva is akad pár vadító kép róla, szintén 18+-os jelleggel.

Nemrég amúgy Dukai Regina meztelen képei is előkerültek, ráadásul sokat közülük nem más készített róla, mint Ördög Nóra férje, Nánási Pál:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás