promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp lánya felül semmiben pózolt, de a fekete bugyi sem sokat takart
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lily-Rose címlapfotózáson vett részt.

Mindenki kedvenc Jack Sparrow kapitánya, vagyis Johnny Depp körül tavaly igencsak forrott a levegő, hiszen hosszas pereskedésbe bonyolódott egykori feleségével, Amber Hearddel, ám a bírósági ügyből végül győztesen kászálódott ki.

A színész körül tehát elcsitultak a hullámok, így több fény vetülhet például a lányára, a színészként és modellként is ismert Lily-Rose Deppre. Ő pedig nem is bujkál a rivalda elől, legutóbb is elképesztően pikáns fotóval jelentkezett az i-D magazin címoldalán.

Ezzel pedig egy másik híres képet idézett meg, mégpedig Kate Moss legendás „meztelen” ruháját, amely a melleket egyáltalán nem takarta, és csak azért nem láthattunk mindent, mert a szupermodell (aki 1994 és 1998 között Johnny Depp párja volt) felvett alá egy fekete bugyit. Itt az eredeti változat:

Nos, a flegma Lily-Rose tehát ezt a viseletet idézte meg a fotózáson, és még úgy is rendkívül izgalmasra sikeredett a végeredmény, hogy a 23 éves, dús szemöldökű szépség mellben egyáltalán nem számít erősnek.

Kate Moss egyébként 19 esztendős volt az ominózus kép elkészültekor (1993-ban), és a fotó mára a popkultúra részévé vált. A szupermodell meglehetősen viharos viszonyban állt Depp-pel, azt azonban utólag elismerte, hogy talán senki sem babusgatta őt olyan szeretettel, mint a heves természetűnek tartott sztárszínész.

Ami Lily-Rose-t illeti, a lány még keresi az igazit, jelenleg a marokkói születésű francia rapperrel, Yassie Steinnel jár. A srác legutóbb azzal lepte meg a közönséget, hogy a január végi párizsi divathéten maga is a kifutóra lépett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás